VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HÜSEYİN YIKILMAZ, SALDIRIYI KINADI

21 Temmuz 2015

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, “AKP, türevleri ve trolleri sosyal medyada aynı gün ...

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, “AKP, türevleri ve trolleri sosyal medyada aynı gün Adıyaman’da şehit olan Uzman Onbaşı üzerinden kin ve nefret paylaşımları yaparak, Suruç katliamına haklılık kazandırmaya çalışmaktadır. Çok tehlikeli bir oyun oynanmaktadır. Hiçbir iktidar bir candan değerli değildir. Böyle iktidar umanların Allah belasını versin” dedi.

Hüseyin Yıkılmaz, Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi'ndeki Amara Kültür Merkezi önünde meydana gelen patlamanın sorumlusunun Ak Parti olduğunu söyledi. Yıkılmaz, “İktidara komşularla sıfır sorun diye gelip bugün itibarı ile çevremizdeki 8 ülkede büyükelçisi olmayan, dış işlerini düş işlerine çevirmiş, beceriksiz, ufuksuz AKP zihniyeti, Reyhanlı’dan, Rojava’dan sonra Suruç’ta da elini kana bulamıştır. IŞİD terör örgütüne mensup olduğu belirlenen ve 18 yaşında olduğu açıklanan zavallı bir kızı bomba haline getirip yaşıtlarının arasına salmak hangi vicdana sığar bilemiyorum.IŞİD terör örgütünü “heyecanlı, öfke yüzünden bir araya gelmiş gruplar” olarak tarif edip, toplumda algı yaratmaya, bu vahşi çeteyi olumlamaya dönük anlaşılmaz çaba içindeki AKP ve Davutoğlu, bu katliamın baş sorumlusudur ve yargılanmalıdır.

“İktidar da her ne pahasına kalmak adına”

“Hiçbir sınır güvenliği kalmayan, istihbaratı ve MİT’i sadece muhaliflerine siyasi kumpas kurmak için kullanılan, tüm kurumları ile yozlaşmış, rüşvet ve yolsuzluk bataklığına saplanmış bir yapı ile karşı karşıyayız. İktidar da her ne pahasına kalmak adına kendi vatandaşına komplo kurmaktan bile kaçınmayan, erken seçim planı ile yanıp tutuşan, yüce divandan ancak bu şekilde kurtulacağına inanan ölmüş bir sistemle yaşıyoruz.”

“Halkımızın inanmaması lazım”

IŞİD denen kiralık katil sürüsüne bir türlü terörist diyemeyen (Sünni oldukları için) AKP, türevleri ve trolleri sosyal medyada aynı gün Adıyaman’da şehit olan Uzman Onbaşı üzerinden kin ve nefret paylaşımları yaparak, Suruç katliamına haklılık kazandırmaya çalışmaktadır. Çok tehlikeli bir oyun oynanmaktadır. Halkımızın artık bu oyunlara gözü kapalı inanmaması gerekiyor.

 Giden can bizim canımız, huzur bizim huzurumuz, hiçbir iktidar bir candan değerli değildir. Böyle iktidar umanların Allah belasını versin.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.