VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALKOLLÜ ŞAHIŞ DÜĞÜNÜ BİRBİRİNE KATTI...

20 Temmuz 2015

Bolu’da kendisinin askeri personel olduğunu ileri süren bir kişi, düğün salonunu basarak olay çıkarttı. Düğüne ...

Bolu’da kendisinin askeri personel olduğunu ileri süren bir kişi, düğün salonunu basarak olay çıkarttı. Düğüne gelen vatandaşlar tarafından darp edilen şahsı polis ekipleri kurtardı.

 Edinilen bilgiye göre, kendisinin askeri personel olduğunu ileri süren bir şahıs, İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonuna girerek davetlilere sataşmaya başladı. Bunun üzerine düğüne gelen bazı vatandaşlar tarafından salon dışına çıkartılan ve alkollü olduğu öğrenilen şahıs, burada  da etraftaki insanlara sataşmaya başlayınca çevredeki vatandaşlar tarafından darp edilmeye başladı.

 “Ben askerim, devletim için savaşıyorum. Devletin polisi beni tutukluyor”

 Olay esnasında cadde süzerinde ailesi ile birlikte gezen bir polis memuru, asker olduğunu ileri süren şahsı kurtardı. Karın bölgesinde bir bıçak yarası bulunan şahıs olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kendisini tedavi etmesini istemedi. Etrafa sürekli “Ben askerim, devletim için savaşıyorum. Devletin polisi beni tutukluyor” diye bağıran şahıs polis ekipleri tarafından tedaviye ikna edilmeye çalışıldı. Bir süre daha tedavi olmayı reddeden yaralı, polis ekipleri tarafından ikna edilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Zafer Göder – Memleketim Bolu

2 yorum yapılmış
  • emrah
    19 Temmuz 2015 • 11:00
    bizde askeriz sen nerde savasiyon
  • Ercan Koc
    19 Temmuz 2015 • 11:00
    BEN DEVLETİN ASKERİYİM , BEN DEVLET İÇİN SAVAŞIYORUM. DEVLETİN POLİSİ BENİ TUTUKLUYOR DİYE BAĞIRAN Sn.Uzman Çavuşum adamı ortadan ikiye karpuz gibi bölerler akıllı ol. Bizde asker olduk biz de bu vatanı rütbesiz ER olarak Sınırda hissedilen sıcaklık 60° , kamulaj hissedilen sıcaklık 72° derecede boş mühimmatsız , kırma kolu dahi olmayan G3'lerle gece gündüz uyumayıp nöbet tuttarak savunduk. İçip içip kimsenin ne düğününe gidip rahatsızlık verdik , ne kimseye ters gözle baktık. Sen Devletin Askerimisin , Soytarısı mı anlayamadık. BOLU SOKAKLARI DAR VE KAVİSLİDİR. KALABALIKTA ARTİSTLİK YAPANIN TENHADA ÖZRÜ KABUL OLMAZ. Bilinmesini istedim..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.