VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'VATANDAŞ BİZE GEREKEN MESAJI VERDİ'

19 Temmuz 2015

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "7 Haziran seçimlerinde milletimiz bize bir mesaj verdi. Ak ...

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "7 Haziran seçimlerinde milletimiz bize bir mesaj verdi. Ak Parti sandıktan birinci parti çıksa da, bir mesaj verildi. Biz bu mesajı en iyi şekilde algılamak ve mesajın gereklerini yerine getirmek noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Anayasa'nın amir hükümleri hükümet kurma konusundaki süreci tanımlamaktadır. Geçtiğimiz günlerde, Cumhurbaşkanı hükümetin kurulması için neden görevlendirme yapmadı, şeklinde tartışmalar yaşandı. Oysaki Anayasa'da, 'Meclis'te başkanık divanı oluştuktan sonra görevlendirme olur' diyor ilgili hüküm” diye konuştu.

"BİZ FEDAKARLIK YAPARIZ

"Siyasi partiler neden siyaset yapar? İktidar olabilmek için, hükümet olabilmek için siyaset yapar. 7 Haziran akşamından itibaren muhalefet partilerinin, ne haliniz varsa görün, tarzındaki yaklaşımları, 'Biz hükümet olmak istemiyoruz, muhalefette kalmak istiyoruz' şeklindeki duruşları aslında seçmenden olumlu bir tepki de almıyor. Bunu da görmek lazım. Madem iktidar olmak, hükümet kurmak istemiyorsunuz. Neden siyaset yapıyorsunuz? Hükümet kurmaktan kaçmak doğru değildir. Millete rağmen yapılmış bu davranış yanlıştır.”

"7 HAZİRAN SONUÇLARINDAN DERS ÇIKARDIK"

"Milletimizin iradesini en kutsal değer olduğuna inanıyoruz. 7 Haziran'da milletimiz yanlış yapmıştır, demeyiz. Millet doğru yapmıştır. Gördüğünü sandığa yansıtmıştır. Biz buradan ne ders çıkardık? Bizim için önemli olan budur. Biz birçok ders çıkardığımızı söyleyebilirim. Evet, 7 Haziran'da milletimiz bize bir mesaj verdi. Her ne kadar yüksek bir oy oranıyla Ak Parti'yi birinci parti yapsa da, Ak Parti'ye bir mesaj verdi. Biz bu mesajı en iyi şekilde algılamak ve mesajın gereklerini yerine getirmek noktasında bir çalışma içerisindeyiz. Biz bunu partinin her kademesinde yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte bu çalışmaların ışığında bazı şeyleri bina etmemiz mümkün olacak. Bir kere herşeyin ekonomik temele oturması gerektiğini görüyoruz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.