VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ ERDOĞAN'DAN İSTEDİĞİNİ ALDI

19 Temmuz 2015

Haber: Mehmet Korkusuz – BGC Bayram Gazetesi Bolu Gazeteciler Cemiyeti Bayram Gazetesi’ne konuşan Bolu Belediye Başkanı ...

Haber: Mehmet Korkusuz – BGC Bayram Gazetesi

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Bayram Gazetesi’ne konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Köroğlu filminin çekilmesi için gereken desteğin sağlanması için talimat verdiğini söyledi. Yılmaz, “Cumhurbaşkanımızdan Köroğlu filmi için destek istedim. Bunun üzerine Cumhurbaşkanımız genel sekreterine gerekli notlarını aldırarak, 'Bunun üzerinde çalışalım” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu üyesi olarak geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya geldiği ziyaretin ayrıntılarını açıkladı.

 “Köroğlu filmi için destek istedim”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldiği bu buluşmada Bolu için bir talepte bulunduğunu aktaran Alaaddin Yılmaz, uluslararası arenada Bolu'nun tanıtımını sağlayacak Köroğlu filmi çekilebilmesi için destek istediğini bildirdi. Yılmaz, "Toplantı da ben Cumhurbaşkanımızdan Köroğlu Festivali için bir talepte bulundum. Robin Hood nasıl bir film ile dünyaya tanıtıldıysa, Köroğlu'nun da tüm dünyaya filmle tanıtılması gerektiğini o toplantıda ortaya koydum. Böyle bir filmin ne senaryo giderlerini, ne de çekim giderlerini Bolu Belediyesi olarak kaldıramayacağımızı ifade ettim ve bu konuda Cumhurbaşkanımızdan destek istedim. Bunun üzerine Cumhurbaşkanımız genel sekreterine gerekli notlarını aldırarak, 'Bunun üzerinde çalışalım’ dedi. Toplantı gündemiyle hiç alakası olmayan bir konuyu gündeme getirmeme rağmen Cumhurbaşkanımız sağolsun çok sıcak karşılık verdi ' dedi.

1 yorum yapılmış
  • Dörtdivanlı
    19 Temmuz 2015 • 11:00
    Sayın Cumhurbaşkanımız Köroğlu Filminin çekimine destek vereceğini ifade etmiş. Sayın Bolu Belediyediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz beyin bu girişimini kutluyoruz. Yalnız bura önemli bir konuya değinecek olursak, Köroğlu'nun Dörtdivan Sayuk Köyünde doğduğu bilim adamlarıca ifade edilmektedir. Bu neden Sayın Başkan Yılmaz Köroğlu Filminin Sayuk Köyünde ve Koroğlu Dağlarında çekilmesini sağlamalıdır. Dörtdivan Sayuk Bolu üçgeninde çekilmesi gereken bir film olmalıdır.Saygılarımızla.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.