VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖMER SAYIN'DA ADAY ADALIĞI SİNYALİ

15 Temmuz 2015

AK Parti eski İl Başkanı Ömer Sayın, olası bir erken seçimde aday adayı olacağının mesajını ...

AK Parti eski İl Başkanı Ömer Sayın, olası bir erken seçimde aday adayı olacağının mesajını verdi. Sayın, “Mesele yalan dünyadan gelip geçerden baki kubbede bir hoş seda arkamıza güzel bir ayak izi bırakmak. Eğer ihtiyaç varsa önümüzdeki dönem elbette ki, biz ihtiyacın olduğu yerde biz varız her zaman” dedi.

Köroğlu Televizyonu’ndan Arzu Sarı’nın sorularını yanıtlayan Ömer Sayın, “Bugüne kadar ben şunu olacağım diye ortaya çıkmadım. Ben bana nerede ihtiyaç varsa nerede bana görev verilirse orada olmak istedim. 2011 seçimlerinde genel merkezle yaptığım temasla milletvekili adayı olmam istendi benden. Ama Ali Bey il başkanıydı. İstifa etti. Ondan sonda dediler ki il başkanı olacaksın. Ben milletvekili adaylığını bir tarafa bıraktım ve il başkanlığı gibi çok ağır çok zor bir görevi üstlendim. 3 buçuk yıldan fazla da bu görevi yapmaya çalıştım. Mesele bir şey olmak değil. Mesele bir şey yapmak. Mesele bir koltuk bir minder kapmak değil. Mesele yalan dünyadan gelip geçerden baki kubbede bir hoş seda arkamıza güzel bir ayak izi bırakmak. Eğer ihtiyaç varsa önümüzdeki dönem elbette ki, biz ihtiyacın olduğu yerde biz varız her zaman” dedi.

2 yorum yapılmış
  • Ak Parti
    17 Temmuz 2015 • 11:00
    partiyi ömer sayın gibilerden korumadıkça daha çok oy kaybederiz...zannımca en çok zarara il başkanı ömer sayın varken uğradık
  • AKPARTİ
    3 Ağustos 2015 • 11:00
    asıl partiyi böyle insanlara emanet etmez de rant peşinde koşanlara, el etek öperek birşeyler olmak isteyenlere bırakırsak vay halimize. Ömer SAYIN Bolu' da önemli bir şahsiyettir. Değerini bilelim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.