VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TEKNİK DİREKTRÖLÜĞE 5 ADAY...

15 Temmuz 2015

Teknik direktör Ümit Özat’ın şok istifasının ardından gözler transfer komitesine çevrildi. Yeni teknik arayışlarına ara ...

Teknik direktör Ümit Özat’ın şok istifasının ardından gözler transfer komitesine çevrildi. Yeni teknik arayışlarına ara vermeden başlayan transfer komitesi 5 isim üzerinde durduğu iddia edildi. Bu isimler, Tayfur Havutçu, Güvenç Kurtar, Sait Karafırtınalar, Özcan Bizati ve Hüseyin Özcan…

Reha Erginer’in takımdan ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Ümit Özat’ı getiren yönetim kurulu 12 geçmeden Özat’la yollarını ayırdı. Transfer komitesinin daha önce görüştüğü Tayfur Hacutçu’nun tekrar gündeme geldiği iddia edildi. Genç teknik adamın Boluspor’a gelmeye sıcak bakmadığı gelen bilgiler arasında.

Özcan Bizati ve Güvenç Kurtar iddiaları

Boluspor’da her transfer dönemi gündeme gelen Özcan Bizati ve Güvenç Kurtar bir kez daha gündeme geldi. Transfer komitesinin Ümit Özat ile yaşanılan sıkıntının tekrar yaşanmaması için ince eleyip sık dokuduğu öğrenildi. Hoca transferini en kısa sürede bitirmek isteyen yönetim kurulu genç ve başarıya aç teknik adam profilinden vazgeçerse bu iki teknik adamdan biri ile anlaşmayı düşündüğü iddia edildi.

Hüseyin Özcan’da gündemde

www.spor14.com adlı sitenin Hüseyin Özcan’ın Boluspor ile dirsek temasında olduğunu iddia etti. Haberde, “Ümit Özat'ın ayrılmasıyla adı Boluspor'la anılan Hüseyin Özcan, daha önce Adana Demirspro'a playoff oynatmıştı. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre tecrübeli teknik adamla Boluspor yönetimin dirsek temasında olduğu öğrenildi” şeklinde yer verildi.

İddiaya göre Sait Karafırtınalar gün içinde Bolu'ya geliyor

www.bolspor.com adlı sitenin haberine göre Sait Karafırtınalar gün içinde Bolu'ya geliyor. Haberde, "Boluspor’da dün gece yaşanan sıcak gelişmelerin ardından Ümit Özat ile yollar ayrılmıştı. Kırmızı beyazlı yönetim kurulu transfer komitesi bugün gün içerisinde birçok isimle temas kurarken tecrübeli teknik adam Sait Karafırtınalar’ı Bolu’ya davet ettiği öğrenildi" şeklinde yer verildi.

1 yorum yapılmış
  • ali
    14 Temmuz 2015 • 11:00
    etmeyin Selçuklu sporun antornörü iyi onu alın eskilerden bişey olamz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.