VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPORDA GECE YARISI ŞOKU

14 Temmuz 2015

Boluspor Teknik Direktörü Ümit Özat gece satlerinde görevini bıraktı. Yönetim istifayı doğrulurken, Özat istifasını twitter ...

Boluspor Teknik Direktörü Ümit Özat gece satlerinde görevini bıraktı. Yönetim istifayı doğrulurken, Özat istifasını twitter adresinden de doğruladı..

Ümit Özat’ın istifası nedeniyle Boluspor yönetimi gece yarısı acil toplantı yapti. Sezona büyük umutlarla başlayan kırmızı beyazlılarda Ümit Özat’ın takımdan ayrılması sonrası, Bolusporlu yöneticilerin acil teknik direktör arayışlarına başladıkları öğrenildi.

TWİTTER’DAN DUYURDU Boluspor’da çok kısa bir dönem geçiren teknik direktör Ümit Özat sosyal paylaşım sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Boluspor camiasına çalıştığımız kısa dönemde bize göstermiş oldukları saygı ve sevgiden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki dönemde de başarılar dilerim, saygılarımla.”

2 yorum yapılmış
  • deli yürek
    13 Temmuz 2015 • 11:00
    parayı geri almışlarmı
  • halit canbaz
    13 Temmuz 2015 • 11:00
    kalleş adamlarla çalışılmaz zaten olanda hayır vardır ya ilk hafta bıraksaydı.bırak konu azeri oyuncu olsun.olmadı butçe meselesiparam varsa alırım.geç samsunla anlaştın ne işin var bolusporun 12 gününü çaldın transferleri yaptırdın ben eren aydını enis kahramanı almayacaktım belki?geç belki baliç gelecekti senden daha başarılı olacaktı.bende istediğim oyuncuyu alacaktım.tuzlaspordan yusufu gönderdin ömer alpi gönderdin.kendi oynatmadığın enisin ne işi var boluda?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.