VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'DAN ESKİ VALİ'YE İLGİNÇ SORU

12 Temmuz 2015

Haber: Ufuk Çilesizoğlu Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 2014 yerel seçimleri öncesinde kendisine kurulan büyük ...

Haber: Ufuk Çilesizoğlu

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 2014 yerel seçimleri öncesinde kendisine kurulan büyük bir tezgahı açıkladı. Muzaffer Deligöz isimli şahsın, içini yalan ve iftiralarla doldurarak hazırladığı dosya Ankara’ya oradan da Bolu Valiliği’ne gönderilmiş. Dönemin Valisi İbrahim Özçimen dosyayla ilgili, Yılmaz’ın kavgalı olduğu Milli Emlak Müdürü’nü atamış. Yılmaz, Özçimen’e, “Sende bana karşı tezgah düzenleyen bu ekibin içinde misin?” dedi. İşte detaylar.

Bolu Gündem Gazetesi’ne çarpıcı açıklamalar yapan Bolu Belediye  Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın sözlerinin arasında ilgimç bir detay gözlerden kaçmadı. Yılmaz, Muzaffer Deligöz isimli şahsın Ankara’ya gönderdiği dosyayı gerekli görmeyip Bolu Valiliği’ne göndermesi sonrasında bazı ilginç olayların yaşandığını anlattı.

ÖZÇİMEN’E İMALI SORU

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “O içi boş olan fakat sesi çok çıkan dosya Ankara’dam Bolu Valiliği’ne gönderildi. Dosyanın içeriği ile ilgili bilgi sahibi oldum. Aslında olmamam gerekiyordu. O dönemin Valisi İbrahim Özçimen ile birlikte İstanbul’dan geliyorduk. Yolda dedim ki ‘Bir dosya hazırlamışlar, okudum, öyle inandırıcı yapmışlar ki ben bile inandım’ dedim. O biraz saflık yaptı. ‘Ben de inandım’ dedi. ‘Sen nereden biliyorsun’ diye sormadı. Aslında benim bilmemem gereken gizli bir dosya. İçişleri Bakanlığı’na, Başbakanlığa gitmiş. O kurumlardan da Bolu’ya Valiliğe gelmiş. Vali’ye muhakkık tayin et, denmiş. Vali de Milli Emlak Müdürünü tayin etmiş. Milli Emlak Müdürü de benim kendisine büyük hakaret ettiğim bir adam. Vali Özçimen’e ‘Bana karşı tezgah düzenleyen bu ekibin içinde misin sen de?’ dedim. Neden, diye sordu. ‘Sen benim kendisini kötü bir şekilde kendime düşman ettiğim bir adamı bana muhakkık tayin ettin’ dedim” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.