VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU BİRLİKTELİĞİ DOKTOR EMRE UYSAL BAŞARDI

12 Temmuz 2015

    Özel Çağsu Hastanesi doktorlarından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Emre Uysal’ın hastalarının facebook'ta oluşturduğu 'Yaşasın ...

Özel Çağsu Hastanesi doktorlarından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Emre Uysal’ın hastalarının facebook'ta oluşturduğu 'Yaşasın Hamileyim' sayfasının üyeleri iftarda bir araya geldi. Muhteşem bir kaynaşmanın sağlandığı grubun üyeleri çocuklarıyla birlikte muhteşem bir akşamın keyfini doyasıya yaşadılar.

Soylu Otel’de gerçekleşen iftar yemeğine, doğum yapan ve bebek bekleyen aileler katıldı. Çocuklarıyla iftara gelen aileleri Garfield kostümlü maskot ve palyaçolar kapıda karşıladı.

“HEP BUNU HAYAL ETMİŞTİM”

Gecede konuşma yapan Doktor Emre Uysal, “Bu geceyi düzenleyerek kısa da olsa güzel vakit geçirmeyi planladık bu gecenin yapılmasında emeği geçen Çağsu Hastanesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Neşe Alagöz ve grup üyelerinden Özlem Top’a çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün gerçekten çok duygulandım, üniversite yıllarımdan beri hastalarımla böyle güzel ilişkiler kurup paylaşım içinde olmayı hayal etmişimdir. Bunu hayata geçirebildiğimi görmek beni çok ama çok mutlu etti. İşimi zaten çok severek yapıyorum ama bugün sizin sıcak tavırlarınız ve gözlerinizin içindeki sevgi sayesinde ne kadar doğru bir iş yaptığımı bir kez daha anladım” dedi.

İftar davetine ayrıca Çağsu Hastanesi Yönetim kurulu Başkan yardımcısı Fatma Demir ve hastane çalışanları da katıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.