VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"DELİGÖZ BİN LADİN'İN YEĞENİNİ DOLANDIRDI"

12 Temmuz 2015

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kendisi ile ilgili dosya hazırlayıp Ankara’ya gönden Muzaffer Deligöz isimli ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kendisi ile ilgili dosya hazırlayıp Ankara’ya gönden Muzaffer Deligöz isimli şahısla ilgili açıklamalarından çarpıcı bir detaya yer verdi. Yılmaz, “Deligöz, Usama Bin Ladin’in yeğenini dolandırdı” dedi.

Muzaffer Deligöz’ün birçok kooperatifi dolandırdığını ifade eden Alaaddin Yılmaz, “Muzaffer Deligöz, Bolu’da birçok kooperatifi dolandırmıştır. Sonra da bir Arap’ı dolandırdı. Beni de kullandı. Ben bunu fark ettiğimde artık kullanılmıştım. Arap’ı ikna etti, İzmir’de bir fabrika aldı. Ben de buradan o fabrikanın başına gittim. Ben Fabrika Müdürüyüm, Muzaffer Deligöz Genel Müdür. Orada Arap bana ‘Muzaffer’e para verme’ dedi” ifadelerini kullandı.

İKİSİ ARASINDA PESTİLİM ÇIKTI’

“Ona rağmen İstanbul’a para verdik. Denetimlerde sıkıntılar yaşandı. Arap’la Muzaffer Deligöz’ün ipleri koptu. Arap, Muzaffer Deligöz’le benim Arap’ı yok edeceğimi düşünerek benim üzerime geldi. Muzaffer Deligöz de benim Arap’la müşterek hareket edeceğimi düşünerek kendisini dışlayacağımı düşünerek benim üzerime geldi. Ben ikisi arasında müthiş ezildim. Çok sıkıntılar çektim; buraya geldim. Arap’la irtibamız devam etti. Yaşadığım sıkıntıyı anlatarak ‘İkiniz arasında pestilim çıktı’ dedim. Arap, bana ‘İstanbul’a gidip en lüks yerlerde araziler al, inşaat yapalım’ dedi. ‘Kusura bakma, ben bir sefer öpülürüm’ dedim. O Arap’la hala da görüşürüz. O Arap da Usame Bin Ladin’in yeğenidir.”

Kaynak: Bolu Gündem

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.