VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BGC, ÜMİT ÖZAT'A BAŞARILAR DİLEDİ

11 Temmuz 2015

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ve cemiyet üyeleri Boluspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Ümit ...

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ve cemiyet üyeleri Boluspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Ümit Özat’ı ziyaret ederek başarılar diledi. Özat, “Önemli olan doğru adam olabilmek. İyi niyetle el ele vererek başarılmayacak bir şey yoktur” dedi.

Bülent Velioğlu Başkanlığı’ndaki Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyesi gazeteciler, Boluspor Teknik Direktörü Ümit Özat’ı ziyaret ederek başarılar dilediler. Ziyarette konuşan BGC Başkanı Bülent Velioğlu, “Bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bolu’ya hoş geldiniz. Türk futboluna adını yazdırmış sizin gidi değerli bir ismin Boluspor’da görev yapmasında dolayı çok mutluyuz. Bu sene inşallah beraber, iyi niyet çerçevesinde, karşılıklı anlayış çerçevesinde buradaki hem spor basını hem de yerel ve ulusal basındaki arkadaşlarla karşılıklı iyi niyet çerçevesinde çalışmak istiyoruz. Biz geçen sene bu birlikteliği yakalayamadık. Bu sene hep birlikte Boluspor için çalışmak istiyoruz” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN DOĞRU DÜRÜST ADAM OLMAK”

Boluspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise, “Benim için tek doğru şey var. Doğru olmak, dürüst olmak. Asla teknik olarak, taktik olarak her türlü eleştiri yapabilirsiniz. Kişiliğime saldırı olmadığı takdirde her eleştiriye açığım. Benim için burada en önemli olan şey 26 yıllık bir aradan sonra, İstanbul ve Ankara’nın yani Türkiye’nin en önemli iki şehrine 1’er saat ilerisinde kalan bir şehir takımının Süper ligde olmasıdır. Yani biz bu sene lige çıkacağız başka derdimiz yok. Ben bunun için gecemi gündüzüme katıp, yapılacak takviyelerle beraber her şeyimi Boluspor’a en iyisini vereceğim” diye konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.