VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜMİT ÖZAT 8 TRANSFER DEDİ

9 Temmuz 2015

Boluspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Transfer kolay olmuyor ancak minimum 6, maksimum 8 transfer yapacağız” ...

Boluspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Transfer kolay olmuyor ancak minimum 6, maksimum 8 transfer yapacağız” dedi. Özat, Emre Kılınç’la ilgili olarak da çarpıcı bir yorum yaparak, “Bu sene kalırsa seneye çok daha değerli olacağını düşünüyorum” dedi.

Günde çift idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Boluspor’da gözler bir yandan da transfere çevrildi. Birçok oyuncusuyla yollarını ayıran ve eksik bölgelere yeni isimleri katmayı düşünen kırmızı beyazlı takım arayışa girdi.

 

MEVKİLERİ TEK TEK SAYDI

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Minimum 6 tane nokta transfer yapmak istiyoruz. Bir stoper, 2 tane orta saha, belki 2 tarafta da oynayabilen sağ bek, sol bek pozisyonunda kendini kabul ettirmiş, o mevkileri iyi bilen oyuncu alacağız. Aleksandar Prijovic gitti. Mecburen bu mevkie 2 tane santrfor alacağız. Emre’nin durumunu bekliyoruz. Talipleri var ama yetenekli bir oyuncu istediğimiz para olmadan vermeyi düşünmüyoruz. Bu sene kalırsa seneye çok daha değerli olacağını düşünüyorum. Bunu kendisine de anlatıyorum. Minimum 6 ama maksimum 8 oyuncu almak için uğraşıyoruz. Bunun için kulüplerinin bırakmaya çalıştığı kamptan sonra gönderecekleri oyuncular var. Bizim almak istediğimiz oyuncular var. Kamplarında antrenmanlarında devam eden oyuncular var. Onları bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.