VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KIZILAY İNAT EDECEĞİNİZ BİR YER DEĞİL!

8 Temmuz 2015

İki gün önce Bolu’daki Kızılay Kan Merkezi’nin Ramazan ayı nedeniyle kapalı olduğu ve sadece gece ...

İki gün önce Bolu’daki Kızılay Kan Merkezi’nin Ramazan ayı nedeniyle kapalı olduğu ve sadece gece 21:30 ile 00:30 saatleri arasında açık tutulması kararı sonrasında çok sayıda vatandaş kapıdan geri dönerek tepki göstermişti. Hüseyin İka başkanlığındaki Kızılay Bolu Şubesi keyfi tutumla alınan karardan geri adım atmadı.

Kemik iliği hastası 3 yaşındaki Zeynep Gülcan isimli kız çocuğu için Türkiye’nin bir çok yerinde kan bağışı seferberliği ilan edildi. Ancak Bolu’da Kızılay Kan Merkezi alınan kararla Ramazan ayı boyunca sadece gündüzleri kapalı kalmasına ve sadece gece 21:30 ile 00:30 arasında kararlaştırıldı. Akşam çıkamayan ancak hem Zeynep’e hem de farklı insanlara kan vermek isteyen kişiler gündüz saatlerinde kapılardan döndü. Vatandaşlar kapıda “Ramazan ayı çalışma saatlerimiz iftar sonrası 21:30 ile 00:30 arasında Valilik Binası önünde kan bağışı ve kök hücre bağışı alımı yapılacaktır” uyarısıyla karşılaşıyorlar.

Basın yayın organlarında çıkan haberler sonrasında vatandaşlar yaşanan duruma tepki gösterdiler. Kızılay yönetiminden ne açıklama geldi ne de karardan vazgeçildi.

1 yorum yapılmış
  • uğur fırat
    8 Temmuz 2015 • 11:00
    böyle bir sacmalık olurmu.aynısını bende yasadım.kapıdan cevrildim neye göre boyle bir karar almışlar sasırdım.heleki küçük zeynebin su durumunda..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.