VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

8 Temmuz 2015

Bolu Valisi Aydın Baruş, şehit aileleri, gaziler ve koruyucu aileler ile iftar yemeğinde bir araya ...

Bolu Valisi Aydın Baruş, şehit aileleri, gaziler ve koruyucu aileler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Baruş, “Biz ne kadar çalışırsak çalışalım, ne kadar hizmet edersek edelim sizlerin haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Onun için şehit yakınlarımıza, gazilerimize saygısızlık eden bu vatanın evladı olamaz ve bu vatana karşı olan borcunu da hiç bir şekilde ifa etmiş olamaz” dedi. 

Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu merkez ve ilçelerden gelen şehit aileleri, gaziler ve koruyucu aileler ile İzzet Baysal Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Otelinde iftar yemeğinde bir araya geldi. Katılımın oldukça yoğun olduğu iftar yemeğine Vali Baruş ve eşi Nagihan Baruş, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Hüseyin Aziz Çetinkaya, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prf. Dr. Hayri Coşkun, Vali Yardımcıları Mustafa Kemal Keskin, Ayhan Kartlıoğlu, Nurullah Ertaş, daire müdürleri ile Bolu Merkez ve ilçelerden gelen davetliler katıldı.

“SİZE BORCUMUZA ÖDEYEMEYİZ”

Bolu Valisi Aydın Baruş yemek sonrasında yaptığı konuşmada, "Bu mübarek günde, bu kutlu vakitte bizim bir araya gelmemize vesile olan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, ruhları şad olsun, Allah mekanlarını cennet etsin diyorum. Geride kalan gazilerimize Allah şifalar versin. Şehit yakınlarımıza Allahsabr-ı cemiller nasip etsin. Biz bu vatan üzerinde bugün alnımız dik, yüreğimiz ferah olarak yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz ve bu borcumuzu ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. Fakat şunu özellikle belirtmek istiyorum ki, biz ne yaparsak yapalım, onların önünde hizmetçi dahi olsak haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Biz bazen bu sorumluluğumuzun bilincinde olmadan günlük işlerle meşgaleye dalarak sizleri ihmal ediyor olabiliriz. Lütfen kusurumuza bakmayın. Evimizin kapısı da, işimizin kapısı da her daim sizlere açıktır” dedi.

1 yorum yapılmış
  • bolu1414
    8 Temmuz 2015 • 11:00
    Başka ilde şehit yakınlarına bağıran Vali varken ilimizde bulunan önceki ve mevcut Valiler gerçekten bizden biri oldular teşekkür ediyorum varolsunlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.