VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA DEMİREL İÇİN MEVLİT OKUTULDU

3 Temmuz 2015

Bolu’da 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için mevlit okutuldu. Demokrat Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ...

Bolu’da 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için mevlit okutuldu. Demokrat Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mevlit programına çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhum Cumhurbaşkanı Demirel için düzenlenen Mevlit programı İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan Kadı Camii’nde gerçekleştirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Demokrat Parti Bolu İl Teşkilat Başkanı Ali Öztürk,” Devletimizin bilgisi ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın onayıyla 81 ilde 170 Camide bugün mevlit okutuluyor. Süleyman Demirel bu güzel ülkemizin yetiştirdiği ender bir devlet adamıdır. Herkes onu büyük bir takdirle karşılamıştır. Cenazesinde gördük, kendisini ne kadar seviliyor olduğunu gördük. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz, bizde ruhuna ithafen burada mevlit’i okutuyoruz” diye konuştu. Merhum 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015 tarihinde Ankara´da tedavi gördüğü hastanede solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle 91 yaşında hayatını kaybetmişti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.