VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇİLE YOLU GENİŞLETİLİYOR...

1 Temmuz 2015

Bolu'da özellikle dini bayramlarda Tem Otoyolu’nda kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu Gerede Bağlantı Yolu’nun Ramazan Bayramı’na ...

Bolu'da özellikle dini bayramlarda Tem Otoyolu’nda kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu Gerede Bağlantı Yolu’nun Ramazan Bayramı’na kadar çift şeride çıkartılarak trafiğin rahatlatılması hedefleniyor. 

İstanbul, Sakarya ve birçok ili Karadeniz’e bağlayan Karabük Bağlantı Yolu’nda yaklaşan Ramazan Bayramı’nda trafik yoğunluğunun yaşanmaması için yol çift şeride çıkartılıyor. Her yıl özellikle dini bayramlarda kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu bağlantı yolunda bu yıl aynı problemin yaşanmaması için genişletme çalışmaları başlatıldı. Yaklaşık 2 kilometrelik bağlantı yolu’nun genişletme çalışması tamamlanırken, yol yapım çalışmalarının Ramazan Bayramı’na kadar bitmesi planlanıyor.

1 yorum yapılmış
  • horizon
    30 Haziran 2015 • 11:00
    bayrama kadar biteceğine ihtimal veriyormusunuz siz o yolda birde köprü var köprü genişletme çalışması en az 3 ay sürer ayrıca 2 değil 3 şerit de olsa bizim duyarsız sürücülerimiz o yolu yine tıkar(bayramda geçişler ücretsiz adam gişede durup HGS Soruyor)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.