VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR ÖZAT İLE SEZONU AÇTI...

1 Temmuz 2015

Boluspor daha önce anlaşmaya vardığı teknik direktör Ümit Özat ile resmi olarak anlaştı. Kırmızı beyazlı ...

Boluspor daha önce anlaşmaya vardığı teknik direktör Ümit Özat ile resmi olarak anlaştı. Kırmızı beyazlı takım bugün Karaçayır’da gerçekleşen antrenman ile sezonu açarken teknik direktör Ümit Özat basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özat, “Önümüzdeki 45 gün içinde en doğru hamleleri yapıp 26 yıllık Süper Lig özlemine bu sene son vermek istiyoruz. Hiçbir antrenör Emre ve Prijovic’in gitmesini istemez. Şartlar uyarsa yurt dışında da kamp planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni teknik direktör Ümit Özat ayağının tozuyla çıktığı ilk idman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunu. Özat, “Boluspor kulübü başkanı ve yönetiminden görüşme teklifi aldım ve görüştük.  Bu sezon öğrendiğim kadarı ile Boluspor’un 50. Yılı ve 26 yıllık bir Süper Lig özlemi var. Bu sezon neyi nasıl yaparız da bu takımı Süper Lige çıkartırız bunun müzakeresini yaptık. Kalabalık bir oyuncu grubu ile antrenmana başladık. Boluspor camiası adına şehrimiz adına hayırlı oldun. Bugün alt yapıdan 15 tane oyuncu var. Denemeye aldığımız bir sürü oyuncuda gelecek. Transfer yapmamız gereken noktalar var. Bu önümüzdeki 45 gün içinde en doğru hamleleri yapıp 26 yıllık özleme bu sene son vermek istiyoruz. Bu yıl 5 yabancıyı da kullanacağız. Onun dışında yetenekli maliyeti olmayan ve bütçemizi sarsmayan oyuncularda olacak. Yurt dışında gurbetçi oyuncuları da takip ediyoruz ve almayı düşünüyoruz. Kısacası bütçeye denk iyi bir takım oluşturmak istiyoruz. Transfer dönemi zordur ve %100 nokta atışı da yapmak zor. Bu sezon en uygun transferi yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

“Hiçbir antrenör Emre ve Prijovic’in gitmesini istemez”

Emre ile Prijovic’in durumun sorulması üzerine Özat, “Bu oyuncular kendi gitmek isterse daha büyük hedefleri varsa kulübe iyi para kazandıracaklarsa yönetim karar verir. Hiçbir antrenör bu iki oyuncu içinde gitsin demez. Biz Emre ve Prijovic’in yükünü azaltacak oyuncular arayışındayız. Bu sezon çift santrafor düşünüyoruz. Yönetim kurulu kararı verecek. Kalırlarsa başımız üstünde yerleri var” dedi.  

"İkinci kamp dönemi yurt dışında olabilir"

 Yurt dışı kampı düşündüklerini dile getiren Özat, “İmkânlarımızı zorlamazsa, bütçemizi zorlamazsa ikinci kamp dönemi yurt dışında olabilir. Ekibin ne kadar olduğunun çok bir önemi yok. Ekibin bir olmasının önemi var. Benim için, benim kendi ekibim veya kulüpten bana verilen şekilde ayırt etmem söz konusu değil. Benim Elazığspor’un ikinci döneminden bu yana beraber çalıştığım kardeşlerim, ekibim, yol arkadaşlarım benim. Onların hem bilgilerine hem de kişiliklerine çok güveniyorum. Aramıza Osman hocayı da kattı kulübümüz. Dolayısıyla iyi bir eki, iyi bir sinerji oluşturacağız” şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

Boluspor.org

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.