VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA BUGÜN VEFAT EDENLER.. ( 01 TEMMUZ 2015)

1 Temmuz 2015

1- Çukurören Köyü halkından; Mustafa ve Ayhan YERLİKAYA'nın abisi; Burhan YERLİKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi ...

1- Çukurören Köyü halkından; Mustafa ve Ayhan YERLİKAYA'nın abisi; Burhan YERLİKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çukurören Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 2- Kıbrıscık halkından; Zeynep ÇALKAYA'nın eşi, Saniye ÖZCAN, Satı AKDEMİR, Sevgi KOCADAĞ, Halit ÇALKAYA ve Ahmet ÇALKAYA!nın babası, Burak, Zeynep, Kezban, Şerafettin ve Burcu'nun dedesi; Mahmut ÇALKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aktaş Mahallesi Hamamcı Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 3- Aşağısoku Mahallesi halkından Ayakkabıcı Tahsin SERT'in eşi, Huri BİLGİN ve Emekli Öğretmen Sabriye  SELÇUK'un annesi, Emekli Öğretmen İrfan Turgut SELÇUK'un kayınvalidesi; Emine SERT Hak'kın rahmetine kavuşmuştu. Cenazesi bugün Aşağısoku Mahalle Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Aşağısoku Mezarlığı'na defnedilecektir.

 4- Emekli Öğretmen Nurten KANDEMİR'in eşi, Balorman Personeli Aytaç KANDEMİR ve Özlem KANDEMİR'in babası, Orimcam Personeli Seda Akman KANDEMİR 'in kayınpederi, Aras KANDEMİR'in dedesi, Emekl iÖğretmen Tahsin TURAN'ın damadı, Emekli Öğretmen Nurşen SAKARYA ve Mehmet TURAN'ın eniştesi, Emekli Öğretmen Akmet SAKARYA'nın bacanağı; Mustafa KANDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • AZİZ KARAKOYUNLU
    30 Haziran 2015 • 11:00
    SEVGİLİ MUSTAFA KANDEMİR'İN VEFATINI ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM.MERHUMA ALLAH'tan RAHMET,AİLESİNE,DOST VE AKRABALARINA VE SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.MEKANI CENNET OLSUN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.