VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER... (27 HAZİRAN)

27 Haziran 2015

Bolu’da 27.06.2015 tarihinde yaşamını yitirenler: -Yayladınlar Köyü sakinlerinden Sakine Demir'in eşi, İlhan Demir, Hatice ...

Bolu’da 27.06.2015 tarihinde yaşamını yitirenler:

-Yayladınlar Köyü sakinlerinden Sakine Demir'in eşi, İlhan Demir, Hatice Ünal ve Ulviye Aktaş'ın babası; Ahmet DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yayladınlar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

-Karacasu Beldesi sakinlerinden Merhum Hüseyin Akkoloğlu'nun kızı, Kazım Akkoloğlu'nun eşi, İdris, Sinan, Adnan, Selami ve Fatih Akkoloğlu'nun annesi; Bedriye AKKOLOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştu. Cenazesi bugün Karacasu Beldesi Köyiçi Caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Karacasu Beldesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

 -Gölyüzü Mahallesi sakinlerinden Safiye ve Merhum Hüseyin Çelik'in Oğlu, Şerafettin ve Merhum İsmail Hakkı Çelik'in kardeşi, Hakan Çelik ve Özlem Çolaker'in babası, Nurcan Çelik ve Ömer Çolaker'in kayınpederi, Nurhan Çelik'in eşi, Sanayi esnaflarından; Hasan ÇELİK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gölyüzü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

-Mudurnu Hacıhalimler Köyü halkından Haydar Gürkan'ın eşi, Yusuf Yaşar, merhum Nazmiye Gündüz ve Emine Efe'nin annesi; Zehra GÜRKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hacıhalimler Köyü Aşağı Mahalle Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

-Kırha Köyü halkından merhum Kadir Özdemir'in eşi, Emin ve Tuncay Özdemir'in annesi, İbrahim ve Çağlar Özdemir'in babaanneleri; Müşerref ÖZDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kırha Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 -Karamanlı Mahallesi halkından merhum Ali Murat ve Emine Karageyik'in kızı, Samahat, Sabahat, Ayhan ve Soner Karageyik'in kardeşi, Ahmet Altay'ın eşi, Altuğ ve Arda Altay'ın annesi; Fatma ALTAY Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karamanlı Mahallesi Yeşil Camii'de kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.