VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇALIŞAN ANNELERE MÜJDE

25 Haziran 2015

Çalışan annelere müjde geldi. Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, “Evde Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı ...

Çalışan annelere müjde geldi. Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, “Evde Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyon"u kapsamında, çalışan ve çocuk sahibi annelere verilecek hibe için ön başvuruların, bugün başladığını bildirdi.

Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Evde Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyon"u kapsamında, çalışan ve çocuk sahibi annelere verilecek hibe için ön başvuruların, bugün saat 10.00 itibarıyla "www.sgk.gov.tr" ve "www.evdecocukbakimi.net" web sayfası üzerinden başlayacağını bildirdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yapılan açıklamaya göre de projeyle ilgili başvurular, "www.sgk.gov.tr" ve "www.evdecocukbakimi.net" adresleri üzerinden yarın saat 10.00'da başlayacak. Başvurular, Bursa ve İzmir için bin 750 asıl ve bin 750 yedek başvuru sahibine, Antalya için ise bin 500 asıl ve bin 500 yedek başvuru sahibine ulaşılıncaya kadar devam edecek.

Bu arada, projeden yararlanmak isteyen adayların, Sosyal Güvenlik Kurumunun web sayfası "www.sgk.gov.tr" ile proje web sayfası "www.evdecocukbakimi.net" dışında her hangi bir web sayfasına itimat etmemeleri ve kişisel bilgilerini hiçbir şekilde paylaşmamaları istendi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.