VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TAHİL KUŞU DÖRTDİVAN'DAN UÇACAK...

24 Haziran 2015

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ve Dörtdivan Belediye Başkanlığı iş birliği ile gerçekleştirilecek Milli Piyango ...

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ve Dörtdivan Belediye Başkanlığı iş birliği ile gerçekleştirilecek Milli Piyango çekilişi 29 Haziran 2015 Pazartesi günü Dörtdivan Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacak.

 Dörtdivan Belediyesi’nin katkıları ile 29 Haziran 2015 Pazartesi günü Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan programda tasavvuf müziği konseride verilecek. Programa katılan tüm izleyiciler arasında çekilecek kura sonucunda da 5 adet 82 ekran LCD televizyon hediye edilecek.

Konu ile ilgi açıklamalarda bulunan Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu “Milli Piyangonun 29 Haziran çekilişi ilçemizde yapılacak. Bu çekilişte çeşitli etkinliklerimiz olacak ve Milli Piyango idaresi tarafından yapılacak çekilişle 5 vatandaşımız 82 Ekran LED TV kazanma şansını yakalayacak. Yöresel Kıyafetlerle çekilecek kuraların yanı sıra İlçemizinde tanıtılması sağlanacak. Programın Ramazana gelmesi de bizim şansımız. Program Bay Sempatik’in sunumuyla Tasavvuf müziği Konseri, semazen gösterisi ile gerçekleşecek. Bu çekiliş programından Belediyemize Milli piyango idaresinden gelir sağlanmış olacak. Bu gelirde Dörtdivanlıların hizmetinde kullanılacak. Çekiliş için Milli Piyango İdaresi yetkililerine teşekkür ediyor, Dörtdivan’dan uçan talih kuşunun şans getirmesini diliyorum” dedi.

1 yorum yapılmış
  • üzgün
    23 Haziran 2015 • 11:00
    milli piyango biletinde mevlana nin ne işi var ayıp
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.