VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR MUSTAFA AŞAN'A KANCAYI TAKTI

23 Haziran 2015

Boluspor geçen sezon Karşıyaka'da kiralık oynayan Şanlıurfasporlu Mustafa Aşan'ı kadrosuna katmak istiyor. Kırmızı beyazlı yönetim ...

Boluspor geçen sezon Karşıyaka'da kiralık oynayan Şanlıurfasporlu Mustafa Aşan'ı kadrosuna katmak istiyor. Kırmızı beyazlı yönetim daha önceki yıllarda da kadrosuna katmak istediği oyuncu için ısrarcı.

3 TAKIM SIRADA BEKLİYOR

PTT 1. Lig'de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan Boluspor, İzmir temsilcisi Göztepe, Balıkesir, Alanyaspor gibi takımlarında peşinde olduğu Mustafa Aşan'ı transfer etmek için çalışmalarına başladığı iddia edildi. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre geçen sezon Karşıyaka'da kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu takibe alan kırmızı beyazlı yönetim, Güneydoğu ekibiyle temasa geçerek bonservis sorununu çözmeye çalışacağı öğrenildi.

31 MAÇTA OYNADI

Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan 26 yaşındaki futbolcu Eskişehir, İnegöl ve Akhisar Belediye formaları ile Süper Lig'de mücadele etti. Geçen sezon Karşıyaka formasıyla 31 maçta forma giydi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.