VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'A TRAFO AYIBI!

23 Haziran 2015

Bolu Atatürk Stadyumu’nun trafosuna yıldırım düşmesi sonrasında stadyuma 2 haftadan bu yana elektrik verilemiyor. Stadyumun ...

Bolu Atatürk Stadyumu’nun trafosuna yıldırım düşmesi sonrasında stadyuma 2 haftadan bu yana elektrik verilemiyor. Stadyumun sahibi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 8 bin TL tutan trafo yapım bedelini üstlenmiyor. Stadyumun çimlerinin bakımı jeneratörler sayesinde yapılıyor. İl Müdürü Yahya Şahan her zaman olduğu gibi yaşananları izliyor.

Boluspor yönetimi kamuoyu tarafından son zamanlarda iyice yalnız bırakılırken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün umursamaz tavırları bu kadar da olmaz dedirtiyor. Bolu’da spor adı altında elini taşın altına koymadan tabela müdürlüğü şeklinde hizmet veren müdürlük, stadyumun trafosuna düşen yıldırım sonrasında da yine bilindik tavırlara büründü.

GELEN CEVAP HİÇ ŞAŞIRTMADI

Bolu Atatürk Stadyumu’na elektrik sağlayan trafoya 2 hafta önce şiddetli yağmurlarda yıldırım düştü. Boluspor Kulübü, stadyumun sahibi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olduğu için yaşananları müdürlüğe yazıyla bildirdi. Trafoda 8 bin TL masraf olduğu ifade edilerek bu paranın kulübün kasasından çıkmaması için destek istendi. Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden gelen cevap kimseyi şaşırtmadı. Yazıda, “Bu parayı biz karşılayamayız, kulüp karşılasın” gibi komik bir cevap geldi.

BU KADAR ACİZLİK OLUR MU?

Bolu Atatürk Stadyumu’nun çimlerinin bakımını yapıldığı makineleri çalıştırmak için jeneratörler kullanılıyor. Müdürlük, sahibi olduğu stadyumun bile 8 bin TL tutan jeneratörünü yaptıramayacak kadar aciz bir durumda. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, yaşanan bu ve bunun gibi birçok olaya sessiz kalırken, Bolu’da spor alanında ne başarısı olduğunu ve nasıl bir ilerleme kaydettiği de merak ediyoruz.   

3 yorum yapılmış
  • melungeon14
    22 Haziran 2015 • 11:00
    bu hiç bir işe yaramaz hemşerimiz olmayısıca spor bakan yardımcısı ne işe yarar...anca yiyip şişer.....
  • muho
    24 Haziran 2015 • 11:00
    müdür efendi isterseniz müdürlük olarak yaparsınız cümle alem biliyo nerelere ne paralar gömdüğünüzü
  • muho
    24 Haziran 2015 • 11:00
    sayın metin yılmaz lütfen bu işede bi el atıverin malum müdür bey raporlu olmasından dolayı pek işine konsantre olamıyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.