VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAKAN YILDIZ, SAHUR İÇİN BOLU'YA GELDİ..

19 Haziran 2015

İlk iftarını Zonguldak’ta kömür işçileriyle birlikte oruç açarak geçiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner ...

İlk iftarını Zonguldak’ta kömür işçileriyle birlikte oruç açarak geçiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ramazan ayının 2’inci sahurunu ise Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde parti teşkilatlarıyla birlikte yaptı.  

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yeniçağa ilçe teşkilatlarına daha önce verdiği sözü tutarak dün gece sahur için Bolu'ya geldi. Kozlu'daki programının ardından gece 01.00'de eşi Selma Yıldız ile birlikte Yeniçağa'ya gelen Bakan Yıldız, on bir ayın sultanı Ramazan'ın 2'nci sahurunu Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar'ın evinde ilçe teşkilatları birlikte yaptı. Recai Çağlar'ın ilçe merkezinde bulunan evinde gerçekleşen sahur programında; AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Milletvekili Ali Ercoşkun, Yeniçağa İlçe Başkanı Uğur Şahin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nigar Öztürk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Aydemir, İl Genel Meclis Üyesi Erhan Çiftçi ile teşkilat üyeleri de yer aldı.

"YATIRIMLAR AKSAMADAN DEVAM EDECEK"

Yaklaşık üç saat boyunca burada kalan Bakan Yıldız, sahur öncesi partililerle birlikte sohbet etti. İlk olarak seçimleri değerlendiren Yıldız, AK Parti'nin girdiği dördüncü seçimden de birinci parti olarak çıktığını söyledi. Bakan Taner Yıldız, sandıktan çıkan sonuçların ülke ve millet açısından hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 7 Haziran seçimleri sonrası ülkede oluşan belirsizliğin en kısa sürede sona ereceğine inandığını belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ülkenin dört bir yanında 13 yıldır devam eden yatırımların aksamadan devam edeceğini vurguladı. Bakan Yıldız, sahur yemeğinin ardından ilçeden ayrılarak Ankara’ya gitmek üzere yola çıktı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.