VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRENCİ EVİ OPERASYONU'NDA TAHLİYE KARARI

19 Haziran 2015

Bolu polisinin bir eve düzenlediği uyuşturucu operasyonunda tutuklanan iki üniversite öğrencisi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere ...

Bolu polisinin bir eve düzenlediği uyuşturucu operasyonunda tutuklanan iki üniversite öğrencisi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Öğrencilerden K.S., “Çok pişmanım. Bu yüzden eğitim hayatım bitti. İnsan hayatında bir defa büyük hata yapar ben de o hatayı yaptım. Ben yaptığımdan ders çıkardım. Pişmanım” dedi.

HABER: Ebru Eyvazoğlu - Bolu Ekspres Gazetesi

Bolu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin İhsaniye Mahallesi’nde bir eve düzenlediği operasyonda yatağın altında toplam 14 gram esrar maddesi ele geçirilmişti. Abant İzzet Baysal Üniversitesi olduğu öğrenilen öğrenci evinde yaşayan K.S. ve S.K. tutuklandılar.  Uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan tutuklanan iki üniversite öğrencisi Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandılar. 10 gr yatağının altında ve 0.50 gram üzerinde esrar maddesi il yakalanan üniversite öğrencisi K.S., “ Esrarı kendim kullanıyordum. Kendi içeceğim kadar temin ettim. Ticaretini yapmadım. Para karşılığı kimseye satmadım. Çok pişmanım. Bu yüzden eğitim hayatım bitti. İnsan hayatında bir defa hata yapar ben o hatayı yaptım. Ben yaptığımdan ders çıkardım. Pişmanım” dedi.

 'ARKADAŞIMA ESRAR VERMEDİM'

Olay günü de arkadaşına oturmak için gittiği söyleyen K.S. “ Arkadaşıma kullanması için esrar vermedim. Polis geldiğinde tüm uyuşturucu maddeleri ben teslim ettim. Ancak S.K. kendisinde bulunan maddeleri de benden aldığını söyledi. Onu yalancı çıkarmamak adına ben verdim dedim. Söz konusu maddeyi S.K. nerden buldu bilmiyorum. “ diye konuştu.

 "TANIMADIĞIM BİRİNDEN TEMİN ETTİM"

Elbise dolabı üzerinde 2,50 gram, kendi üzerinde de 1 gram esrar bulunan S.K. esrar maddesini arkadaşından almadığını Ankara’dan gelirken tanımadığı birinden temin ettiğini belirtti. K.S.’nin ev arkadaşı da duruşmada tanık olarak dinlendi. İ.B.Ö. arkadaşının uyuşturucu kullandığını bilmediğini söyledi.

 TAHLİYE EDİLDİLER

Uyuşturucu madde kullanıcısı olduğu belirlenen S.K.’ya 1 yıl 8 ay  hapis cezası verildi. Ancak 5 yıl aynı suçu yeniden işlememe şartıyla tahliye edildi. Üniversite öğrencisi K.S.’ye ise önce 10 yıl ceza verildi ardından sabıkasız olduğu göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.