VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CUMHURBAŞKANI'NA HAKARETTEN GÖZALTINA ALINDI

15 Haziran 2015

  Haber: Oğuz AKYÜZ Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi Sevda ...

Haber: Oğuz AKYÜZ

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi Sevda Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a hakaret içeren tweet’i retweetleyince kaldığı yurtta polis tarafından gözaltına alındı.

 Edinilen bilgiye göre,  Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi Sevda Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren bir tweet’i retweetledi. Bir süre sonra retweetlediği paylaşımı kaldıran üniversite öğrencisi polis ekipleri tarafından kaldığı yurtta gözaltına alındı. Bolu Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesinin ardından savcılığa sevk edilen üniversite öğrencisi serbest bırakıldı.

3 yorum yapılmış
  • ali can doğan
    14 Haziran 2015 • 11:00
    Ne kadar kızarsan kız Türkiye Cumhuriyetinin cumhur başkanı ve ayrıca%52 halkın oyuyla seçilmiş cumhur başkanı ve kimsenin hiç kimse bir cumhur başkanına hakaret etmenin çok büyük bir terbiyesiz lik tir kimsenin hakkıda yok hakaret eden çeksin cezasını
  • ANTİHDP
    16 Haziran 2015 • 11:00
    TİPİNDEN BELLİ ZATEN PKK LI OLDUĞU
  • saadettin kaya
    21 Haziran 2015 • 11:00
    % 52 nin cumhurbaşkanı çıkıpta meydanlarda akp ye oy istiyosa ettiği yemine sadık kalmıyosa eleştirmek suç degildir toplu açılışlar yapılıyordu seçimden önce hergün tv programları konuşmalar ne oldu millet uyandı oy vermedi artık tesis açmanında anlamı yokmu dediler acaba :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.