VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ABAK, GELECEK SEZON HEDEFLERİNİ ANLATTI

15 Haziran 2015

  Haber: Oğuz AKYÜZ Boluspor'da yönetim yeni sezon öncesinde genç ve hedefe koşan bir takım kurmak için ...

Haber: Oğuz AKYÜZ

Boluspor'da yönetim yeni sezon öncesinde genç ve hedefe koşan bir takım kurmak için kolları sıvadı. Boluspor Başkanı Savaş Abak, “Gelecek sezon mütevazi bir takım yapmayı düşünüyorum. Boluspor’u borç batağına sürüklemem” dedi. 

Geçtiğimiz sezonu 10. sırada tamamlayan Boluspor’da gelecek sezonun planları yapılıyor. Boluspor Başkanı Savaş Abak ve yönetimi takımı borca sokmadan kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Abak, transfer çalışmalarını yanı sıra, kongre de yapabileceğini söyledi. Başkan, “Kongre yapabiliriz. Daha yönetimle konuşmadık, ama bir kongre yapabiliriz. Yönetime yeni isimler alırsam da her yönetici bir bedel vermek zorunda. Kongrenin amacı kamuoyunu aydınlatmak. Hesaplara A’dan Z’ye baktırıyorum. Ne kadar borcumuz var ne kadar alacağımız var, ama bu gelirlerle kulübün dönmesi zor” dedi.

“AHLAKLI VE DÜZGÜN BİR HOCA İSTİYORUZ”

Savaş Abak, Reha Erginer’in ayrılmasından sonra takımın başına gelecek hocanın tam olarak netleşmediğini ifade ederek, “Takımın başına getireceğimiz teknik adam henüz netleşmedi. Bize uygun bir hoca olacak. Bolu’nun havasına suyuna uygun bir hoca olacak. Bizim yapımıza uygun bir hocayla anlaşacağız. İlk önce ahlaklı düzgün bir insan olmasına dikkat edeceğiz. Gelecek sezon mütevazi bir takım kurmayı düşünüyoruz. Milyonlarca para harcayarak Boluspor’u daha fazla borca sokamam. Bu Boluspor’a ihanet olur” şeklinde konuştu.

“EMRE VE PRİJOVİC SATMAK İSTİYORUZ”

 Abak, “İki tane değerli oyuncumuz var. Emre ve Prijovic. Emre artık Süper Lig’de oynamak istiyor. İki oyuncumuza da süper ligden ciddi teklifler var. İstediğimiz rakam verilirse Emre ve Prijovic’i satacağız. Giden oyuncular olacaktır, Boluspor gelmek isteyen oyuncuda çok” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.