VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BETON YERİNE RENKLİ ASFALT DÖKÜLECEK

10 Haziran 2015

İzzet Baysal Caddesi yeniden şekilleniyor. Caddeye dökülen beton ağır kış şartları nedeniyle hasar görünce, renkli ...

İzzet Baysal Caddesi yeniden şekilleniyor. Caddeye dökülen beton ağır kış şartları nedeniyle hasar görünce, renkli asfalt dökülmesine karar verildi.

Milletvekili seçimlerinde siyasi partiler tarafından ağır eleştirilere maruz kalan İzzet Baysal Caddesi için Bolu Belediyesi harekete geçmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “İzzet Baysal Caddesi’ni betonla kaplamış, ancak ağır kış şartları nedeniyle beton malzeme hasar görmüştü. Ne yapabiliriz diye yaptığımız incelemeler sonrası, kış şartlarının ağır olması nedeniyle beton malzemeden vazgeçiyoruz. Yaptığımız görüşmeler sonrası İzzet Baysal Caddesi’ni tekrar asfaltlama kararı aldık. Ancak bu kez dökeceğimiz asfalt renkli olacak ve parça parça bu renkler devam edecek. Farklı bir İzzet Baysal Caddesi’ni vatandaşların beğenisine bu yaz sunacağız” diye konuştu.

www.bolutakip.com

2 yorum yapılmış
  • Mstf
    9 Haziran 2015 • 11:00
    Hele şükür akılları başlarına gelmiş.. sadece caddenin beton oluşu değil Bolu belediyesinin onaylamış yaptırmış olduğu o kadar mühendislik hatası olan yerler var ki bakalım daha nelerin farkına varabilecekler...
  • Tespitçi
    9 Haziran 2015 • 11:00
    Yap-Boz belediyecilik anlayışı halkın parasını Çarçur etmeye devam ediyor. Ayda bir Almanya'ya gezmeye giden Muhtar Alaaddin vitrinlere bakacağina bu yolları nasıl yapmışlar diye araştırma yapsaydı, beton yollar ve çakma bisiklet yolu sözde ağır kış şartlarında kuma dönmezdi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.