VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'DEN BURAK COP'A SERT ELEŞTİRİ

9 Haziran 2015

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, CHP 3’üncü sıra milletvekili adayı olarak 7 Haziran genel seçimlerine ...

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, CHP 3’üncü sıra milletvekili adayı olarak 7 Haziran genel seçimlerine katılan Burak Cop’un terör örgütü PKK’nın sempatizanı olduğunu iddia etti.

Bolu Ekspres Gazetesi’nden Mehmet Korkusuz’un haberine göre, 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Geçmişte ÖDP’de siyaset yapan ve 7 Haziran’da CHP 3’üncü sıra milletvekili adayı olarak Bolu’da seçimlere katılan Burak Cop’un seçim sonrası parti otobüsünde eliyle yaptığı işaretlere MHP camiasından tepki geldi.

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, Cop’un PKK sempatizanı olduğunu ileri sürdü ve Cop’un daha önce siyaset yaptığı ÖDP’de PKK’yı meşru kılan yazılara ve açıklamalara imza attığını söyledi.

1 yorum yapılmış
  • gökçen olurluk
    9 Haziran 2015 • 11:00
    Zafer işareti tüm Dünya da sol siyasetle gelenekselleşmiş.İşaret olarak herhangibir ülke yada örgütle özleşmemiş bir işarettir.chp ya da herhangi bir orta sol yada radikal sol işareti kullanabilir.Ama bu fındık beyinliler yakın da yavru kurtları da aynı işareti yapıyor diye pkk lı zannedebilirler.Biraz akıllı siyaset yapın yahu.Akıllı yapın ki iktidar olamasanız bile düzgün muhalefet yapın.Temizleyin artık aranız dan bu fındık beyinlileri yazık yılların partisine.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.