VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP İL BAŞKANI SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRDİ

9 Haziran 2015

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, aday adaylığından istifa edenleri kastederek, “Bazı arkadaşlarımızın parti çalışmalarını sabote ...

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, aday adaylığından istifa edenleri kastederek, “Bazı arkadaşlarımızın parti çalışmalarını sabote etmesi, çalışmalarımızı olumsuz etkiledi. Açıkça söylemek gerekirse, aday olup da çekilen arkadaşlar kamuoyunda rahatsızlık yarattı. Ben partimizin il başkanı olduğum müddetçe, bundan sonra partiyi sabote edeceklerin karşılarında bizzat mücadele edeceğim” dedi.

MHP Bolu’da 2011’deki oyunu korudu ancak bir milletvekilliğine kesin gözüyle bakılırken, sandıktan çıkan sonuçlar moralleri bozdu. MHP İl Başkanı Mehmet Aydın,  “MHP’nin Bolu’da ülke ortalamasının altında kalmasının nedenlerini ortaya koyan Aydın, partide aday adaylık sürecinde baş gösteren tartışmaları yeniden gündeme taşıyarak, şunları söyledi: “Biz MHP olarak ülke genelinde oyumuzu arttırdık. Bolu’daki adaylarımıza teşekkür ediyorum. Canla başla mücadele ettiler. Parti olarak başarılı olmak istedik; ancak 2011 yılındaki oyumuzu yakalamamıza rağmen adaylık sürecinde karşılaştığımız bazı sıkıntılar, bazı arkadaşlarımızın parti çalışmalarını sabote etmesi, çalışmalarımızı olumsuz etkiledi. Açıkça söylemek gerekirse, aday olup da çekilen arkadaşlar kamuoyunda rahatsızlık yarattı. Ben partimizin il başkanı olduğum müddetçe, bundan sonra partiyi sabote edeceklerin karşılarında bizzat mücadele edeceğim” diye konuştu.

“İSTİFAM İSTENİRSE BEN HAZIRIM”

Aydın, açıklamalarının devamında, “MHP’nin Bolu’da ülke ortalamasının altında kalması nedeniyle istifa etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusunu ise, “Ben görevimin başındayım. Kongreyi kazanarak yeniden göreve geldim. Kongrenin üzerinden henüz 3 ay geçti. Ben partide devamlılıktan yanayım. Parti ancak bu şekilde başarılı olur. Görev süremin sonuna dek yer almayı düşünüyorum. Ama genel merkezimiz ‘Görevi bırak’ ya da ‘Görev değişikliği yapalım’ derse, ben bu duruma da hazırım. Neticede bu iş bir ekip işi. Biz arkadaşlarımla birlikte görevimizin başındayız. MHP’nin Bolu’da başarılı olması için gereken neyse yapacağız” yanıtını verdi.

Haber: Mehmet Korkusuz - Bolu Ekspres Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.