VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRDİ

8 Haziran 2015

Seçimlerden Bolu’da oyunu artırarak çıkan CHP’de tekrar milletvekili seçilen Tanju Özcan basın açıklaması yaptı. Özcan, ...

Seçimlerden Bolu’da oyunu artırarak çıkan CHP’de tekrar milletvekili seçilen Tanju Özcan basın açıklaması yaptı. Özcan, “Bizim Seben hariç bütün ilçelerde oyumuz arttı, Seben’de de aşağı yukarı yerimizde saydık, onun dışında hem Gerede’de hem Göynük’te, hem Mudurnu’da hem Mengen’de, hem Kıbrıscık’ta, hem Dörtdivan’da hem Yeniçağa’da oyumuz artmış. Bu beni çok mutlu etti” dedi.

CHP İl Başkanlığı binasında düzenlene basın toplantısına İl Başkanı Kazım Karsu, Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, Merkez Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve çok sayıda partili katıldı.

 “ARTIRDIĞIMIZ YÜZDE 5’İN TAMAMINI AKP’DEN ALDIK”

 “Buruk bir sevinç yaşıyoruz. Bolu’da özellikle Yusuf Renkli arkadaşımın çok büyük bir gayreti oldu ancak üzüldü çıkan neticeye. Bundan dolayı biraz burulduk, yine tabi Türkiye genelinde oyumuz artmadı, yerimizde saydık, beklentimiz daha yüksekti. Bunlar bizi birazcık üzdü, ancak Bolu’da %5 civarında bir oy artışı sağladık, Türkiye geneline baktığımızda benzer başarıyı yakalayan iki veya üç tane ile var sadece. O anlamda ben tüm arkadaşlarıma, tüm partililere gösterdikleri özveriden, çalışmadan ötürü çok teşekkür ediyorum. Artırdığımız %5’in tamamını AKP’den aldığımız görünüyor. Yani AKP’den çalışarak da oy alınabileceğini herkese göstermiş olduk.”

“HERHALDE KEDİ YANLIŞ TRAFOYA GİRMİŞ”

“Ben dün hava kararınca AKP İl Binasının önünden geçtim, herhalde kedi yanlış trafoya girmiş AKP İl Binasının elektrikleri mi kesikti acaba? Yani çok afaki konuşmalar yaptılar, Tanju Özcan’a siyaseti bıraktıracağız dediler, 3-0 yapacağız dediler. Ne oldu, şimdi bana siyaseti bıraktıracağız diyenler ne yapacak? Ama ben onlar siyaseti bıraksın istemiyorum. Biz onlardan memnunuz. Bu dönem daha kalırlarsa biz Bolu’da AKP’yi tamamen geçmiş olacağız, hiç tereddüttüm yok.”

“46 BİNİN ÜZERİNE ÇIKMIŞIZ”

“Bizim Seben hariç bütün ilçelerde oyumuz arttı, Seben’de de aşağı yukarı yerimizde saydık, onun dışında hem Gerede’de hem Göynük’te, hem Mudurnu’da hem Mengen’de, hem Kıbrıscık’ta, hem Dörtdivan’da hem Yeniçağa’da oyumuz artmış. Bu beni çok mutlu etti. Yine Bolu’nun 490 köyünün bir kaçı dışında oyumuzun arttığı görülüyor. 46 binin üzerine çıkmışız. Böyle devam ederse önümüzdeki süreçte Bolu’da partimizin önünün açık olduğunu düşünüyorum.”

 “TERÖR ÖRGÜTÜYLE ARANA BİR MESAFE KOY”

 “HDP şimdiye kadar sadece terör örgütünün sözcülüğünü yaptı, umuyorum aldığı bu %13 oyun hakkını verir ve bundan sonra halkın temsilcisi olmaya karar verir. Eğer böyle yaparsa da Türkiye bu süreçten çok şey kazanır. MHP ile aynı sayıda milletvekili var şuan HDP’nin ve sadece Doğudan, Güneydoğu’dan da oy almadı, Türkiye’nin büyük şehirlerinden oy aldı, Kürt kökenli olmayan vatandaşlarımızdan da oy aldı. İnsanlar şunu yapmak istedi bence, HDP’yi de bu siyasal sürece dahil etmek istedi. HDP’ye de şu mesajı verdi; terör örgütüyle arana bir mesafe koy, sen de gerçekten bu ülkenin legal bir partisi ol mesajıydı bence bu.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.