VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MEHMET EMİN GÜZ SEÇİM MESAJINI BÖYLE VERDİ

8 Haziran 2015

Ak Parti’nin 3’üncü sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen ancak seçilemeyen Mehmet Emin Güz, seçim sonuçlarının ...

Ak Parti’nin 3’üncü sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen ancak seçilemeyen Mehmet Emin Güz, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal paylaşım sitesi facebook’tan bir mesaj yayınladı. Güz, “Dava adamlığı da böyle zor günlerde belli olur. Ben sizlerden razı oldum. Allah da sizlerden razı olsun. Yolumuz açık olsun, Hızır yoldaşımız olsun” dedi.

 Mehmet Emin Güz, “Öncelikle belirtmek isterim ki Büyük Milletimizin kararı başımızın tacıdır. Her ne karar verdiyse doğrudur ve almamız gereken mesajlar vardır.Milletimizin kararını sorgulamak halkına tepeden bakan bazı zihniyetlere benzemek anlamına gelir ki bir halk hareketinin mensuplarına bu durum asla yakışmaz. İşimizin zor olduğunu baştan beri biliyorduk. Maalesef son il genel meclisi oylarımız bize bunu gösteriyordu. Ancak biz siyaseti asla terfi makamları olarak görmedik. HDP’nin ülkenin istikrarsızlaştırılması,ulaştığı güçten düşürülmesi için bir taşeron olarak yerli işbirlikçileri ile birlikte sahneye sürüldüğünü, Ak Parti’nin oy kaybetmesi halinde tam da bu akşam ki manzaranın yaşanacağını bütün seçmenlerimize anlatmamız boynumuzun borcuydu” diye konuştu.

“GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRDİK”

İşte hep birlikte, el ele, gönül gönüle bir bayram coşkusu içinde dillere destan bir seçim çalışması yaptık. Bana ve dava arkadaşlarıma bu fırsatı veren Yüce Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Biz görevimizi layıkıyla yerine getirmenin huzurunu yaşamayı hak ettik. Bugün, seçim sonuçlarının kesinleşmesinden sonra Ak Parti binasına gelerek yol arkadaşlarıma anlattığım gibi zafer, her zaman netice değildir. Öyle olsaydı Hz. İsa’nın taraftarları on iki ile sınırlı kalmazdı. Yunus Aleyhisselam’ın mücadelesi bize örnek gösterilmezdi. Dava adamlığı da böyle zor günlerde belli olur. Ben sizlerden razı oldum. Allah da sizlerden razı olsun. Yolumuz açık olsun, Hızır yoldaşımız olsun.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.