VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MARKETTEN GASP İDDİASIYLA GÖZALTINDA...

1 Haziran 2015

  Haber: Oğuz AKYÜZ Bolu’da bir marketten 300 TL alışveriş yaptıktan sonra kasada çalışan personele, “Parasını vermeyeceğim.

Haber: Oğuz AKYÜZ

Bolu’da bir marketten 300 TL alışveriş yaptıktan sonra kasada çalışan personele, “Parasını vermeyeceğim. Patronuna söyle, seni de onu da öldürürüm” diyen şahıs polis tarafından gözaltına alınırken, şahsın yanında bulunan 3 kişi polise saldırdı.

 Edinilen bilgiye göre, olay Çıkınlar Mahallesi’nde bulunan bir markette meydana geldi. Emre C., Samet G., Emrah A., ve İzzet T. isimli şahıslar marketten 300 TL değerinde içki aldılar. Şahıslardan Emre C.,kasada çalışan personele, “Bunların parasını vermeyeceğiz. Patronuna söyle seni de onu öldürürüm” sözleri üzerine market çalışanı panik butonuna bastı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, Emre C. apar topar gözaltına alındı. Samet G., Emrah A., ve İzzet T. isimli şahıslar polis saldırdı. Emre C. gasp suçundan adliyeye sevk edilirken, diğer 3 şahısa polise mukavemetten işlem yapılarak serbest bırakıldı.  

2 yorum yapılmış
  • melungeon14
    31 Mayıs 2015 • 11:00
    boluyu it kopuklar sardı..eskisi gibi dolaşamıyoruz...ya ne biçim kanun işkence yapıp ağır cezalar verilse millet kıpırdayamaz..bunların bu kadar rahat hareket etmeside hükümetin suçu.....
  • Adem KOCABAS Cidde
    31 Mayıs 2015 • 11:00
    Melungeun rumuzlu arkadaş bunda hükümetin ne sucu var, adam gibi kanunun olmazsa olacağı bu, destekleyen hükümeti getirelim % 80' le iktidara uyalim seraya gör bakalım suçlu sayisi nasıl düşüyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.