VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖLDÜRESİYE DÖVÜP ORMANA ATTILAR...

30 Mayıs 2015

Bolu’da aralarında önceden husumet bulunduğu öğrenilen 3 kişi yolda karşılaştıkları arkadaşlarını öldüresiye dövdükten sonra ormanlık ...

Bolu’da aralarında önceden husumet bulunduğu öğrenilen 3 kişi yolda karşılaştıkları arkadaşlarını öldüresiye dövdükten sonra ormanlık alana attı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saatlerinde Bolu’nun Bakırlı Köyü’ne bağlı ormanlık alanda meydana geldi. Serhan İ., Adnan A., ve Burak Ö.,  önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Mevlüt D. ile yolda karşılaştı. Mevlüt D’yi arabaya bindirerek ormanlık alana götüren üç kişi öldüresiye dövdükten sonra ormanlık alana bıraktı. Sabah’a kadar ormanda başından aldığı ağır darbelerin etkisiyle beyin kanaması geçiren  Mevlüt D.’yi yoldan geçmekte olan bir şahıs görerek polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri hemen 112 Acil Servis ekiplerinden yardım isterken,  sağlık ekipleri Mevlüt D.’yi Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. 

Kasten adam öldürmeye teşebbüs suçlaması

Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatarak, darp olayına karışan 3 kişiyi ve gözaltına altı. Şüpheliler Serhan İ., Adnan A., ve Burak Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından kasten adam öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla Bolu Adliyesi’ne getirilirken, yoğun bakımda tedavi altında bulunan Mevlüt D.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    30 Mayıs 2015 • 11:00
    ha ortalık içene bozuldu adam zaten zayıf yapılı iki vursan boşa gider yarma gibi adamlarsınız..iki vur bırak sizin yaptığınızda erkeklik değil. aslında en ağır cezayı verecen artisliği erkekliği görecekler..adam dövmek erkeklik değil..birde üç kişibirden...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.