VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GARİPOĞLU KADINLARIN DESTEĞİYLE YÜRÜYOR

25 Mayıs 2015

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2. sıra Milletvekili adayı Kader Garipoğlu, “Vatandaşlarımız çok mutsuz. İktidarın özellikle ...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2. sıra Milletvekili adayı Kader Garipoğlu, “Vatandaşlarımız çok mutsuz. İktidarın özellikle yanlış ekonomik politikaları neticesinde vatandaşlarımız geçmiş yılların CHP’li Türkiye’sine geri dönmüş durumdadır” dedi. Garipoğlu'nu kadınlar büyük ilgi gösterdi.

 Mahalle ziyaretleriyle seçim çalışmalarını sürdüren Kader Garipoğlu, Kasaplar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

 

HALKIMIZ BORÇ İÇERİSİNDE

Özellikle Bolu’da kenar mahallelerde yaşanan sıkıntıların had safhaya çıktığını belirten Garipoğlu; “Vatandaşlarımız çok mutsuz. İktidarın özellikle yanlış ekonomik politikaları neticesinde vatandaşlarımız geçmiş yılların CHP’li Türkiye’sine geri dönmüş durumdadır. Tek fark var ekmek karneyle dağıtılmıyor. Alım gücü azalmış. Köylü vatandaşlarımız dahi borç içerisinde. Tarlada ektiği birkaç sebze olmazsa aç kalacak. Diğer taraftan iktidar erklerinin saraylarda yaşadığı lüks hayatı görüyorsunuz. Artık bu düzene bir son demenin zamanı gelmiştir” ifadelerine yer verdi.

 

SARAYLARDA LALE DEVRİNİ YAŞIYORLAR

Vatandaşların gerçekleri gördüğünü dile getiren Kader Garipoğlu; “Artık halkımız uyandı. Eskisi gibi süslü sözlere ve yalanlara inanmıyor. Çünkü vatandaş cebine ve midesine girene bakıyor. Bakıyor ve diyor ki, ‘cebim boş, karnım aç’ işte gerçek bu. AKP lilerin saraylar arkasından bunu görmesi imkansızdır. Çünkü onlar kendilerine kurdukları saraylarda lale devrini yaşıyorlar. İnanıyorum ki vatandaşlarımız 7 Haziran günü tüm bunların cevabını çok güzel bir şekilde verecektir” cümlelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.