VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PATLAYAN BORULARLA İLGİLİ MÜJDELLİ HABER

25 Mayıs 2015

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, patlayan borularla ilgili, “DSİ Genel Müdürü, çelik hattın projesinin hazır ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, patlayan borularla ilgili, “DSİ Genel Müdürü, çelik hattın projesinin hazır olduğunu, hemen ihale edip ihaleden sonra 3 ay içerisinde teslim edebileceklerini belirtti” dedi.

Bolu içme suyu ana isale hattında gerçekleşen patlamalarla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Gazetecilere yaptığı açıklamada ilk olarak İller Bankası tarafından yapılan hattın ihale, yapım ve iş bitirme süreçlerinden bahseden Başkan Yılmaz; “İller Bankası bizim adımıza ihale yaptı, bizim adımıza proje değiştirdi ve bizim adımıza kontrolörlük yaptı ama bize yapılan işi sağ salim teslim edemedi” diye konuştu. Açıklamasının devamında Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile görüşerek konu ile ilgili bir toplantı düzenlenmesini sağladıklarını belirten Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, toplantıdan çıkan kararın müjdesini de vererek; “DSİ Genel Müdürü, çelik hattın projesinin hazır olduğunu, hemen ihale edip ihaleden sonra ise 3 ay içerisinde teslim edebileceklerini belirtti” dedi.

KESİN KARAR VERİLDİ

"İller Bankası tarafından yapılan Bolu içme suyu ana isale hattında sürekli gerçekleşen patlamalar sonucu yeni bir hattın yapılması kararı kesin olarak verildi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yoğun çabaları ve Kalkına Bakanı Cevdet Yılmaz ile görüşmeleri sonrasında, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı, DSİ Genel Müdürü ve İller Bankası Genel Müdürü’nün de yer aldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıdan çıkan karar sonucu ise isale hattındaki patlamalar tarihi gömülecek. Bu yıl içerisinde Bolu içme suyu ana isale hattı DSİ tarafından ihale edilerek bir daha patlamaya olmayacağı şekilde sona erdirilecek."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.