VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA TİAGO SESLERİ

25 Mayıs 2015

Ligi 10. sırada tamamlayan Boluspor’da yönetim transfer çalışmalarına başladı. Kırmızı beyazlı yönetim, geçtiğimiz sezon Adanaspor ...

Ligi 10. sırada tamamlayan Boluspor’da yönetim transfer çalışmalarına başladı. Kırmızı beyazlı yönetim, geçtiğimiz sezon Adanaspor forması giyen forvet arkasında oynayan Tiago Queiroz Bezerra’nın peşine düştü.

Geçtiğimiz sezon 10 numara sıkıntısı yaşayan Boluspor, gelecek sezon için işi sıkı tutuyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında da Başkan Savaş Abak’ın kadroya katmak istediği oyuncuların arasında birinci sırayı alan Tiago Queiroz Bezerra için ilk görüşmeden sonuç alınamadı. Adanaspor’dan ayrılmasıyla birlikte Brezilyalı oyuncunun bonservisi elinde bulunurken, oyuncunun yapılan ilk görüşmede fiyatı yüksek geldi. Tiago Queiroz Bezerra’nın Menajeri ile yapılan görüşmeler sonlanırken, tarafların ilerleyen günlerde tekrar bir araya gelmesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezonu Adanaspor’da tamamlayan Tiago Queiroz Bezerra turuncu beyazlıların ligde kalmasında büyük rol oynadı. Tiago Queiroz Bezerra, bu sezon Adanaspor ile 30 maça çıktı ve 15 gol atma becerisini gösterdi.

 TİAGO QUEİROZ BEZERRA KİMDİR?

Tiago Queiroz Bezerra (d. 17 Şubat 1987, Brasilia), Brezilyalı futbolcu. 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da forma giymektedir. 2014-2015 futbol sezonunun ardından Adanaspor ile sözleşmesi sona erdi.

 KULÜP KARİYERİ

Altay ile Türkiye'de tanınmış Altay’da büyük işler yaptıktan sonra Karşıyaka takımında forma giymiştir. Ofansif orta saha mevkisinde görev yapan oyuncu İzmir futbol severlerinde iz bırakmıştır. Attığı çalımlar ve gollerle taraftarının kalbine yerini bulmuştur.

 2013-14 sezonu başında Adanaspor'a transfer olan Tiago ilk maçına 4-0 kaybedilen Orduspor karşısında çıkmıştır. 2013-14 sezonunda 31 resmi müsabakaya çıkan Tiago 16 gol 9 asistlik performansla takımın en çok istatistik yakalayan oyuncusu olmuştur.

 2013-2014 sezonunda 8 sarı kart görmüştür. Adanaspor'da ilk sezonunda 17 numaralı formayı giyen Tiago 2014-15 sezonunda 10 numaralı formayı giymeye başlamıştır. 2014-15 sezonunda çıktığı 30 PTT 1. Lig maçında 15 gol atmayı başarmıştır.

www.koroglugazetesi.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.