VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BGC, ADAYLARI BİR ARAYA GETİRDİ

24 Mayıs 2015

Bolu Gazeteciler Cemiyeti bir ilke daha imza attı. BGC Yönetimi, siyasi parti adaylarını, il başkanlarını, ...

Bolu Gazeteciler Cemiyeti bir ilke daha imza attı. BGC Yönetimi, siyasi parti adaylarını, il başkanlarını, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarını bir araya getirdi. BGC Sosyal Tesisleri’nin bahçesinde yapılan mangal partisinde siyasi parti adayları aynı masada yemek yiyerek dortluk havasında seçimleri değerlendirdiler.BGC Başkanı Bülent Velioğlu, "Kısa bir süre zarfında böyle minik bir ruhu güzel öznesi güzel bir etkinlik düzenledik. İnşallah son 15 gün kala da bu güzelliğin devam etmesini diliyoruz. Bütün adaylarımıza da başarılar diliyorum” dedi. 

7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerine 2 hafta kala, Bolu Gazeteciler Cemiyeti siyasileri bir araya getirdi. Hisar Taksi Kavşağı’nda bulunan Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Sosyal Tesisleri’nin bahçesinde düzenlene n mangal partisine, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekili ve adayı Ali Ercoşkun, CHP Bolu Milletvekili ve adayı Tanju Özcan, CHP Milletvekili adayı Yusuf Renkli, MHP Milletvekili adayları Şükrü Gülez, Kader Garipoğlu, Mihriban Budak, SP-BBP ittifakı Milletvekili adayları Veysel Çetinkaya ve  Muzaffer Boyacı, CHP İl Başkanı Kazım Karsu,  MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, BBP İl Başkanı Mahmut Alan, SP İl Başkanı İbrahim Karagöz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, CHP Kadın Kolları Başkanı  Zuhal Toker Işın,  MHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Öz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, CHP Gençlik Kolları Başkanı Eda Bayraktar, CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, çok sayıda gazeteci ve ailesi katıldı.

BGC BAŞKANI VELİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Bolu’da seçim çalışmalarının oldukça seviyeli geçtiğini belirten Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, “Siyasi atmosferde son iki haftaya girilirken herkesin bir araya gelemez dediği insanları biz burada bir barış içerisinde, bir güzellik içerisinde bir mangal partisiyle hem gazeteci arkadaşlarımızı hem de siyasileri bir araya getirdik. Çok güzel bir ortam oluştu. Burada siyaset yok. Burada sadece sohbet var. Sadece kardeşlik var. Gördüğünüz gibi belki iki saat önce birbirleri aleyhinde sert açıklamalar yapan adaylarımız burada gayet güzel bir şekilde sohbet edebiliyorlar. Cemiyet yönetim kurulu olarak böyle bir şey düşündük. Kısa bir süre zarfında böyle minik bir ruhu güzel öznesi güzel bir etkinlik düzenledik. İnşallah son 15 gün kala da bu güzelliğin devam etmesini diliyoruz. Bütün adaylarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Gazeteciler bir arada yakaladıkları siyasilerin bol bol fotoğrafını çekerek röportajlar yaptılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.