VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI...

24 Mayıs 2015

18 ilde işlediği suçlardan dolayı 9 yıldır aranan Y.S. isimli şahıs Bolu’da bir vatandaşı dolandırmak ...

18 ilde işlediği suçlardan dolayı 9 yıldır aranan Y.S. isimli şahıs Bolu’da bir vatandaşı dolandırmak isterken suçüstü yakalandı. Şahsın 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ifade edildi.           

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Bürosu ekipleri, kent merkezinde Y.A. isimli şahsın bir vatandaşı dolandırdığı ihbarı üzerine harekete geçti. Polis ekiplerinin operasyonu sonrasında Y.A. Bolu’da 3 kişiyi 7 bin TL dolandıran şahıs, dördüncü kişiyle konuşurken yakalandı.

SAHTE KİMLİKLE CEZAEVİNDE KALMIŞ

Y.A’nın 18 ayrı ilde arandığı ve dolandırıcılık, fuhuş, hırsızlık ve kaçakçılık suçlarından 79 ayrı suç kaydının olduğu, 13 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirtildi. Y.A’nın uzun yıllar sahte kimlikle dolaştığı, bu kimliğiyle birçok suça karıştığı ve hatta sahte kimlikle cezaevinde dahi kaldığı öğrenildi. Y.A, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    23 Mayıs 2015 • 11:00
    demekki..türk kanununu aldatmak daha kolay.hiçmi yakalanmaz hiçmi şikayet eden olmaz olmuşsa bile emniyette barmagımı var..yakında çıkarsa şaşma..en iyisi şeriat gelsin başka bunlarla baş edilmez.. .
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.