VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DEN BAYRAK AÇIKLAMASI

17 Mayıs 2015

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın seçim bayraklarının Salı günü Bolu'ye gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın seçim bayraklarının Salı günü Bolu'ye gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun geçeceği güzergahtan kaldırılmasına sert sözlerle eleştirmesinin ardından, AK Parti’den jet açıklama geldi. Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, “Dün gece saatlerinde hem CHP'nin hem de Saadet Partisi görevlileriyle görüşerek teyit aldıktan sonra bayraklama işlemimize devam ettik. Seçim sath-ı mahallinde asılan bayrakların Ak Partimizce fazla olması muhalefet vekilini korkutmuş olacak ki, kamuoyunu germeye ve bir kavga ortamı oluşturma çabalarına sevk etmiştir” dedi.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, "Sayın Başbakanımızın Bolu'muza teşrifiyle ilgili olarak geçeceği güzergah ve miting alanındaki siyasi rakiplerimizin bayraklarını indirdiğimiz doğrudur. Mesele şudur ki; CHP'nin mitingi öncesi bizim de bayraklarımız indirilmiş ve karşılıklı nezaket yoluna gidilmiştir” dedi.

“ŞOV GİRİŞİMİ”

“Dün gece saatlerinde hem CHP'nin hem de Saadet Partisi görevlileriyle görüşerek teyit aldıktan sonra bayraklama işlemimize devam ettik. Buna rağmen Saadet Partisi güzergah üzerine bayraklamaya devam etti. Bugün öğle saatlerinde kendisini Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı olarak tanıtan şahıs tüm şiddetiyle hesap sormak için aradığı belli olan bir ses tonuyla Ak Gençlik gibi Türkiye'nin en büyük gençlik oluşumuna bayrağın nasıl asılacağını öğretmek maksadıyla pervasız bir duruş sergilemiştir. Güzergah ve miting alanı dışında hiç bir bayraklarına dokunmadığımızı bile bile tehditvari konuşmalarına elbette Ak Gençlik kayıtsız kalmamıştır. Seçim sath-ı mahallinde asılan bayrakların Ak Partimizce fazla olması muhalefet vekilini korkutmuş olacak ki, kamuoyunu germeye ve bir kavga ortamı oluşturma çabalarına sevk etmiştir. Ancak milletimiz her zamanki gibi itidalli duruşuyla bu şov girişimine fırsat vermeyecektir."

2 yorum yapılmış
  • Musa ÖZTÜRK
    16 Mayıs 2015 • 11:00
    Arkadaş lafa gelince herkesi kucaklamıyomusunuz siz herkese açık değilmi sizin kapınız, Başbakan Akp nin başbakanımı??? bu milletin başbakanı değilmi??? chp de mhp de bbp de saadet partiside bu milletin partileri değilmi?? Neden başbakanın geçeceği güzergahtan diğer partilerin bayrakları kaldırılıyor..!!!! ne saçma insanlarsınız la sizz.!!!!!
  • Musa ÖZTÜRK
    17 Mayıs 2015 • 11:00
    24 saat geçti halen yorumumu yayınlamadınız HAYIRDIR ????
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.