VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KIYAMETİ KOPARTACAK SÖZLER

17 Mayıs 2015

Salı günü saat 19:00’da miting için Bolu’ya gelecek Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kullanacağı güzergahta bulunan muhalefet ...

Salı günü saat 19:00’da miting için Bolu’ya gelecek Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kullanacağı güzergahta bulunan muhalefet partisi seçim bayraklarının Davutoğlu’nun ayrılmasına kadar kaldırılması kararının ardından, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Kendi partililerimizi evde zor tutuyoruz. 2 gün sonra Başbakan geliyor. Olabilecek olaylardan AKP’li yöneticilerin sorumlu olduğunu söylemek istiyorum” dedi.

7 Haziran milletvekili seçimleri öncesinde Bolu’da sakin geçen siyasi arena bir anda hareketlendi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Bolu’ya gelişi öncesinde kullanacağı güzergahta  bulunan muhalefet partisine ait parti bayraklarının kaldırılması kararının ardından CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, İl Başkanlığı’ndan İl Başkanı Kazım Karsu ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

“6 OK HANGİ AKP’Lİ YÖNETİCİYE BATMIŞ”

Tanju Özcan,  “Türkiye’de tek parti AKP değil. AKP devleti yönetiyor, devletin sahibi değil. Siyasi partiler kanununa göre AKP kadar bizim de siyasi haklarımız var. Şimdi bütün şehirlerde bayrak asma konusunda oyun bozan genelde muhalefet partileri olur. Bolu’da oyun bozan sözünde durmayan AKP oluyor. Şimdi hangi yetkiyle hangi hadle belli değil dün akşam bazı bölgelerde ağırlık olarak bizim bayraklarımızı toplamışlar. Bunu yaparken de diyorlar ki, ‘CHP İl Başkanı’ndan izin aldık, Tanju Özcan’ın danışmanından izin aldık’ açıkca yalan söylüyorlar. Bu artık utanmazlıktır, ahlaksızlıktır. Ne olacak kardeşim Davutoğlu geliyorsa geliyor, kendisi bu ülkenin Başbakan’ı. CHP’de bu ülkenin ana muhalefet partisi. Davutoğlu 6 oktan rahatsız olacaksa olsun zaten. Bizim partimizin 6 oku hangi AKP yöneticisine batmış. Böyle bir terbiyesizlik olur mu?” diye konuştu.

“OLACAKLARDAN BİZ SORUMLU DEĞİLİZ”

Sabah İl Başkanımız AKP İl Başkanı ile konuştu. Bende AKP Milletvekili Ali Ercoşkun ile konuştum. Artık bu olayı çevre illerdeki partililerimiz de duydu. Kendi partililerimiz zor tutuyoruz. Bakın buradan AKP’li yöneticileri uyarıyoruz. Bu bayraklar yerine takılacak. Takılmazsa AKP bayrakları da orada kalmayacak. Biz kimseye engel olamayız. Şehir dışından gelerek o bayrakları sökmek için can atan partililer var. İki gün sonra Başbakan geliyor. Olabilecek olaylardan AKP’li yöneticilerin sorumlu olduğunu söylemek istiyorum. Hem bizim hem de diğer partilerin bayraklarını tekrar yerine takacaklar.

“SEN YAPMAZSAN BAŞKALARI GÖREVİNİ YAPAR”

Vali beye de buradan sesleniyorum. Vali bey, Bolu valisi gibi davranacak. Öyle yağma yok. Kusura bakma sen görevini yapmazsan başkaları görevini yapar. Sonrasında istenmeyen olaylar olur.      

4 yorum yapılmış
  • Durmuş Erdoğan
    16 Mayıs 2015 • 11:00
    CHP,Çaydurtta yolu keser,buna güçleri yetmesi lâzım.
  • Buket
    16 Mayıs 2015 • 11:00
    Egoist Tanju ! Sadece kendi resminin olduğu posterleri astırmasını biliyorsun. Burak Cop'la diger adaya yazik degil mi ? Bak diger aday diyorum , sadece seni gordugumuzden onu bile bilmiyoruz sen düşün :D Sorarlar adama ne ayaksın sen ? Bırakta bir zahmet miting alanında Ak Parti bayrakları olsun !
  • Adem KOCABAS
    17 Mayıs 2015 • 11:00
    Prensilvanya ileri ulumayi keserse bu devlete daha çok eserler kazandırılır yeter ki engel olmasınlar, kendileri başkan olduğu dönemde ne kazandırmışlardır Bulu'ya, simdi dişlerini gösteriyor, durmak yol yola devam.
  • Adem KOCABAS
    17 Mayıs 2015 • 11:00
    Prensilvanya ileri ulumayi keserse bu devlete daha çok eserler kazandırılır yeter ki engel olmasınlar, kendileri başkan olduğu dönemde ne kazandırmışlardır Bulu'ya, simdi dişlerini gösteriyor, durmak yol yola devam. O oklar fazla battı herhalde acitti.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.