VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TEKNİK DİREKTÖR REHA ERGİNER GÖREVİ BIRAKIYOR

16 Mayıs 2015

Haber: Oğuz AKYÜZ  Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer Şanlıurfaspor maçı sonrasında, “Önümüzdeki sezon Boluspor’da görev yapmayacağım.

Haber: Oğuz AKYÜZ

 Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer Şanlıurfaspor maçı sonrasında, “Önümüzdeki sezon Boluspor’da görev yapmayacağım. Bunu da Elağzıspor maçından başkanımıza ilettim” şeklinde açıklamada bulunarak Orduspor maçı ile görevinin başından ayrılacağını belirtti.

 

Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer rakiplerine göre çok daha iyi futbol oynadıklarını dile getirerek,  “İçeride ligin son maçını oynadık. Haftaya Orduspor ile karşılaşıp ligi tamamlayacağız. Amacımız içeride 3 puan ile veda etmekti. Maçın geneline baktığımızda rakibimizde çok üstün oyun sergiledik. Ligdeki pozisyona baktığımız onlar play off potasında bizse hedefsiz kaldık. Ama bu durumu sahaya yansıtmadık. 4-5 tane yüzde yüz gol pozisyonuna girdik. Bazı gollerin nasıl kaçtığını bile insan sorguluyor.”

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BOLUSPOR’DA GÖREV YAPMAYACAĞIM

Sözlerine devam eden Erginer gelecek sezon takımın başında olmayacağını dile getirerek, “Bende iç sahada seyircimize galibiyetle veda etmek istiyordum. Çünkü önümüzdeki hafta Orduspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Önümüzdeki sezon Boluspor’da görev yapmayacağım. Bunu da Elağzıspor maçından başkanımıza ilettim. Bana verdiği destekten dolayı sayın başkanımız Savaş Abak’a sonsuz teşekkür ediyorum. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bütün sezon boyunca mükemmel desteklediler. Tabi ki bende bu maçı galip bitirerek onlara böyle veda etmek istiyordum olmadı. İnşallah önümüzdeki hafta Orduspor maçını 3 puanla kapatacağız” dedi.   

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.