VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DAN ŞANLIURFASPOR'A DARBE

16 Mayıs 2015

Boluspor kendi evinde ağırladığı Şanlıurfaspor’la golsüz berabere kaldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz bu sezon kendi evinde ...

Boluspor kendi evinde ağırladığı Şanlıurfaspor’la golsüz berabere kaldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz bu sezon kendi evinde son kez seyircisinin önünde ilk 6’ya girmek için mücadele veren Şanlıurfaspor’a büyük darbe vurdu. Boluspor ile Şanlıurfaspor kulüpleri sezon öncesinde Hakan Arslan transferi konusunda karşı karşıya gelmiş ve Hakan doğu ekibine imza atmıştı.

Boluspor’dan Şanlıurfaspor’a büyük darbe. Kırmızı beyazlı takımımız ilk 6 mücadelesi veren ve haftaya 6. Olarak giren Şanlıurfaspor’la golsüz berabere kalarak son hafta öncesinde rakibine büyük darbe vurdu. Sezon başında defans oyuncusu Hakan Arslan’ın Boluspor kampından ayrılarak Şanlıurfaspor kampına gitmesiyle gerilen ipler o dönemde fazlasıyla gerilmişti.

Boluspor, Şanlurfaspor’la golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla doğu ekibi son haftaya girilirken, ilk için büyük avantaj kaybetti.

1 yorum yapılmış
  • halit canbaz
    15 Mayıs 2015 • 11:00
    BU HEM HAKAN ARSLANA HEM URFAYLA BOLUYU YENEN CİHAT ARSLANA HEMDE OSMANLIYLA BOLUYU YENEN OSMAN ÖZKÖYLÜYE HEDİYE OLSUN.KISACA HEM HAKANA HEM URFAYA HEM OSMAN ÖZKÖYLÜYE HEDİYE OLSUN.İNŞALLAH PLAYOFADA KALAMAYACAK
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.