VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PARTİ BAYRAKLARI TEPKİ ÇEKİYOR

11 Mayıs 2015

Bolu’da 7 Haziran seçimleri öncesinde partilerin bayrak asma yarışı devam ediyor. İzzet Baysal Şükran Günleri ...

Bolu’da 7 Haziran seçimleri öncesinde partilerin bayrak asma yarışı devam ediyor. İzzet Baysal Şükran Günleri programının yapıldı. İzzet Baysal Heykeli’nin önünde bulunan parti bayrakları tören alanını neredeyse kapattı. Ancak kimsenin aklına o bayrakları kaldırmak gelmedi.

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesinde Bolu’nun sokakları parti bayraklarıyla doldu taştı. Seçimlerde iddiası olan veya olmayan bütün partiler parti bayraklarıyla seçim kazanılıyor edasıyla şehrin dört bir yanında bayraklı propaganda yapıyorlar. Yapılıyor ancak partilerin bayrakları çevreyi fazlasıyla kirletirken çok sayıda vatandaş da yaşanan kirliliğe tepki gösteriyor.  

PARTİ BAYRAKLARI ARASINDA İZZET BAYSAL ANMASI

Boluluların manevi babası hayırsever işadamı merhum İzzet Baysal için İzzet Baysal Heykeli önünde düzenlenen tören alanını kaplayan parti bayrakları vatandaşların tepkisine neden oldu. Tören öncesinde parti bayraklarının neden kaldırılmadığı ise merak konusu oldu.

2 yorum yapılmış
  • tavukcu
    10 Mayıs 2015 • 11:00
    vekil mekil istemiyoz kardesim hepsi hazir yiyip yutucu bunlarin ne memlekete hayirlari var ne millete. cebinden bir lira cikartip milletin icin yaptiklari bisiy varsa gelsinler.. bakiyorumda hic zayif. vucitlu ensesi ince vekil yok altlarindaki arabalarda cabasi...
  • FUAT KILINÇ
    12 Mayıs 2015 • 11:00
    izin alınmış seçim bürolarının haricinde hiçbiryere bayrak vs. asılamaz kanunen yasaktır.Ancak seçim yasakları ile ilgili konular VALİLİK denetimine geçeli kimse yasaklara uymuyor, bunu denetleyenlerde görevini yapamıyor neden acaba!!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.