VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKDOĞAN'DAN MUHALEFETE ÇOK SERT SÖZLER

8 Mayıs 2015

Bolu Gazella Otel’de STK temsilcileri ile buluşan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “Şimdi ben HDP’yi eleştiriyorum, ...

Bolu Gazella Otel’de STK temsilcileri ile buluşan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “Şimdi ben HDP’yi eleştiriyorum, çok rahatsız oluyorlar. Arkadaş bizi, sizin çenesini kapattığınız, susturduğunuz insanlarla karıştırmayın. Öyle dağdan gelip bağdakini susturamazsın. Biz size rağmen orada siyaset yapıyoruz” dedi.

Partisinin Bolu İl Başkanlığı tarafından Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde bulunan Gazella Otel’de düzenlenen toplantıda Sivil Tolum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ı AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, AK Parti Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Milletvekili adayı Mehmet Emin Güz, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili karşıladı.

“POHPOHLANMAYA ALIŞMIŞLAR”

Toplantıda konuşan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP’ye sert sözlerle yüklendi. Akdoğan, “Bugün Kürt’e kim zulmediyor. Kim yolunu kesiyor, hizmet almasını kim engelliyor. Hizmet eden insanları kucaklayan bir devlet var bir de baskı yapan şantaj yapan bir örgüt var. Bunu da çok iyi görmek gerekiyor. Bunlar dibinde ot bitirmeyen zihniyettir. Şimdi ben HDP’yi eleştiriyorum, çok rahatsız oluyorlar. Beyefendiler dokunulmazlar. Hep pohpohlanmaya alışmışlar. Yani o Taksim Nişantaşı güzergahında zaten bazı yayın organları da bunları ekranlardan indirmiyorlar. Yeni bir imaj üretmeye çalışıyorlar” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN MİLLİYETÇİ PARTİSİ AK PARTİ’DİR”

Akdoğan, MHP’ye de eleştirirken, Diğer tarafta birileri de milliyetçi hamaset içerisinde. Türkiye’de milliyetçi kesimi içinde barındıran parti AK Parti’dir. Birisi milliyetçi geçiniyor yüzde 13 alıyor. Milliyetçi kesim AK Parti’nin içinde yüzde 25-30’dur. Bizim milliyetçilikten anladığımız millete sahip çıkmaktır. Millete hizmet etmektir, değerlere sahip çıkmaktır. Onların döneminde mi Türk parası daha değerliydi bizim dönemimizde mi? Boş lafla milliyetçi olunmuyor” ifadelerini kullandı.

“HDP VE CHP AŞK YAŞIYOR”

HDP ve CHP’nin paralel yapıyı yanlarına alarak aşk yaşadığını ifade eden Akdoğan sözlerine şöyle devam etti;

“Dışarıdakiler içeridekiler, bunlarda tutmayınca bu seçimde hepsi bir araya geldi. Sağın en sağındakiler, solun en solundakiler dediler ki bu 'sefer yaptık yaptık, bu seçimi AK Parti alırsa yeni Türkiye de bize yer yok' Biraz önce bahsettiğim o vesayet düzeni bozulacak, biraz önce bahsettiğim o. Evet yeni Türkiye’de derin devlet yapılanmalarına yer yok, paralel devlet yapılanmalarına yer yok, bunların hiç birine yer yok. Millet ne derse sadece o olacak değerli kardeşlerim. Bunu çok iyi biliyorlar. Bu yüzden hepsi şuan HDP’nin kuyruğuna takıldı. Onlarda nasıl içlerine sindiriyorlar hayret ediyorum.

Ulusalcı CHP, çözüm sürecinin düşmanı olan paralel yapı şuanda flört halindeler, aşk yaşıyorlar.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.