VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ'DAN MUHALEFETE HASTANE TEPKİSİ

7 Mayıs 2015

Bolu Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz, “Bolu’da hastanenin kapatılacağını söylemek Bolu’ya yapılacak en büyük yanlıştır. CHP ...

Bolu Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz, “Bolu’da hastanenin kapatılacağını söylemek Bolu’ya yapılacak en büyük yanlıştır. CHP Genel Başkanı’nın, SSK Genel Müdürü olduğu ve MHP'nin de iktidarda olduğu dönemde ki sağlık sisteminin rezaleti unutulmamışken yavru ve ana muhalefet milletvekili adayının böyle bir açıklama yapmaları içinde bulundukları çaresizliği göstermektedir. Seçim zamanı yalan söylüyorlar sakın inanmayın” dedi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünitesi’nin kapatılacağı yönündeki iddialar üzerine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz muhalefete sert tepki gösterdi.

“YALAN SÖYLÜYORLAR”

 “Ak Parti’nin yaptıklarını artık inkâr edemeyenler ve bunun üzerinden halkı kandıramayacaklarını anlayanlar, her zaman yaptıkları gibi dedikodu üreterek, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nin, kapatılacağını iddia etmiş ve açıkça yalan söylemişlerdir. İktidarda, üç partinin olduğu Ak Parti öncesi, hastane odasında yirmi hastanın balık istifi gibi yattığı, muayene ve ilaç kuyruklarında ne sıkıntılar çekildiğini, yüzlerce insanın beklediği, hastaların hastanelerde rehin kaldığı bir sağlık sisteminden geliyoruz. Dün böyleydi. Hatta ilk dönemeçlerde neler olduğunu hatırlayın. İktidar da Ak Parti’nin olduğu, tek kişilik hastane odalarında hastaların yattığı, hastanın ayağına kadar sağlık hizmetinin ulaştırıldığı bir sisteme geçilmiştir”

“BOLU’YA YANLIŞ YAPIYORLAR”

 “Ak Parti döneminde, Bolu ya toplamda 5,9 milyar TL, sadece sağlıkta ise 117milyon TL, yatırım yapılmıştır. Bu kadar hizmet yapılırken hastane kapatılıyor diye beyanlarda bulunmak Bolu’ya karşı çok yanlıştır.   Bunu yaparken de rahmetli İzzet Babamızı yaptıkları küçük siyasete alet ediyor olmaları en iyimser tabirle siyasi ahlaksızlıktır”

“ÇARESİZLİK İÇİNDELER”

“Böyle Bir Açıklama Yapmaları İçinde Bulundukları Çaresizliği Göstermektedir”

“CHP Genel Başkanı’nın, SSK Genel Müdürü olduğu ve MHP'nin de iktidarda olduğu dönemde ki sağlık sisteminin rezaleti unutulmamışken yavru ve ana muhalefet milletvekili adayının böyle bir açıklama yapmaları içinde bulundukları çaresizliği göstermektedir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.