VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BEN BOLU'YU YAŞIYORUM"

6 Mayıs 2015

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Ben Bolu’yu yaşıyorum ve Bolumuzu hep beraber geleceğe taşımak için ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Ben Bolu’yu yaşıyorum ve Bolumuzu hep beraber geleceğe taşımak için çalışıyoruz” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bolu’da görev yapan gazetecilerle birlikte Bolu Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında gece gündüz demeden yoğun bir tempoyla gerçekleştirilen yol çalışmalarını inceledi. Gerek genişletme çalışmaları gerekse sıfırdan açılan yolların olduğu birçok bölgede incelemeler yapan Başkan Yılmaz ve gazeteciler ilk olarak Yukarısoku Mahallesi’ndeki Yedigöller yolu ve Karadere yolunu inceledi. Burada yapılan çalışmalar ile ilgili basın mensuplarına bilgiler veren Başkan Alaaddin Yılmaz; Yedigöller yolunun yılsonuna kadar asfaltlanıp biteceğinin müjdesini verdi. Başkan Yılmaz ve beraberindeki gazeteciler daha sonra sırayla Aktaş ve Semerkant Mahallelerinde gerçekleştirilen yol genişletme ve kaldırım çalışmalarını, Sümer Mahallesi’nden geçen ve yeni yapılan Mudurnu Yolunu, Yeni D-100 yolunu ve Terminal’den Kalıcı Konutlara açılan yeni yolu yerinde inceledi.

“VATANDAŞIM İNANDIĞI İŞLERE SONUNA KADAR DESTEK VERİYOR”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bolu insanı o kadar düzgün bir yapıya sahip ki bizim yol genişletme çalışmalarımıza ve sıfırdan yaptığımız yol açma çalışmalarına gönülden destek veriyor. Belki Türkiye’de belki de dünyanın hiçbir yerinde vatandaşın arsasına girerek bu tür çalışmaları yapamazsınız. Biz ise Bolu’da halkımızla birlikte bu çalışmaları yapıyoruz çünkü bizim vatandaşımız doğru yapıldığına inandığı işlerde her zaman sizin yanınızda oluyor. Ben sadece Bolu’da yaşamıyorum ben Bolu’yu yaşıyorum. Tek amacımız hep birlikte Bolumuzu geleceğe taşımak ve dünyada yaşanılabilir en güzel kenti oluşturmak” dedi.

“VATANDAŞIMIZIN YERİ DAHA DA DEĞERLENİYOR”

Başkan Yılmaz konuşmasını devamında, yapılan çalışmalar sonrasında o bölgelerdeki arsaların ve tarlaların değer kazandığına da değinerek, “Bizim yaptığımız çalışmalar sonrasında yerleşim alanları genişliyor ve vatandaşlarımız daha modern biz şehir yapısına kavuşuyor. Ayrıca bu sayede vatandaşın arsası veya tarlası eski değerinden onlarca kat daha da değerleniyor” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.