VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİMİLATÖR GÖZLÜK SARHOŞ ETTİ!

5 Mayıs 2015

Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle Bolu’da trafikle ilgili kurum ve kuruluşlarca stantlar hazırlandı. Stantlarda bulunan 50,100 ...

Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle Bolu’da trafikle ilgili kurum ve kuruluşlarca stantlar hazırlandı. Stantlarda bulunan 50,100 ve 150 promillik similatör gözlükler Bolu İl Milli Eğitim Müdürü ve Gazetecilerce denenirken, ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Her yıl 02-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Karayolları Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle Bolu’da Trafik ile ilgili kurum ve kuruluşlarca stantlar hazırlandı. Bolu Valisi Aydın Baruş, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, İl Jandarma Komutanı Albay Türker Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, il müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar stantları gezerek ekipmanlar ve acil durumlara müdahale teknikleriyle ilgili direktif aldı. Alkol simülatörü gözlüğü deneyen İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu ve bir gazeteci ortaya ilginç görüntüler çıkardı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.