VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KENAN MAK'I KÜRTÇE SLOGANLARLA ANDILAR

4 Mayıs 2015

Bolu’da 17 yıl önce öldürülen üniversite öğrencisi Kenan Mak, AİBÜ’de PKK sempazitanı grup tarafından Kürtçe ...

Bolu’da 17 yıl önce öldürülen üniversite öğrencisi Kenan Mak, AİBÜ’de PKK sempazitanı grup tarafından Kürtçe sloganlarla anıldı. Kampüste yürüyen öğrenciler, “Kürdistan” sloganı attılar.

3 Mayıs 1998 yılında İzzet Baysal caddesinde, sağ görüşlü öğrenciler tarafından öldürülen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi Kenan Mak, sol görüşlü öğrenciler tarafından anıldı. Kenan Mak’ın 17’nci ölüm yıldönümünde Eğitim Fakültesi önünde toplanan PKK sempazitanı 100 kişilik grup, ellerinde pankartlarla yürüyüş yaptılar. Kürtçe slogan atarak ilerleyen grup, daha sonra aktivite merkezi önünde toplanarak basın açıklaması yaptı. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı anma töreni olaysız şekilde sona erdi.

2 yorum yapılmış
  • Ramazan Güneç
    4 Mayıs 2015 • 11:00
    Biz ne sagciyiz ne solcu biz milliyetciyiz. Yurutmememizz gerekiyo sokaga bile cikarmamak gerekiyor Allah Türkü korusun ve yüceltsin.
  • MÜCAHİT
    7 Mayıs 2015 • 11:00
    ONLARI ORDA KİM YÜRÜTTÜ NERDE BU DEVLET NERDE BU DEVLETİN POLİSİ KİMSE HABER VERMEDİYSE ONLARI DURDURACAK KİMSE YOKMUYDU LAN VARYA BEN ORDA OLUCAKTIM ORTALIK BİRBİRİNE GİRERDİ !! TÜRKLER UYUMAYIN UYUMAYIN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.