VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR BABANIN EN ZOR ANLARI

30 Nisan 2015

Orhangazi Müftüsü Nihat Aktaş’ın Balıkesir’de trafik kazasında hayatını kaybeden kızı Kübra Nur Aktaş, Bolu’da kılınan ...

Orhangazi Müftüsü Nihat Aktaş’ın Balıkesir’de trafik kazasında hayatını kaybeden kızı Kübra Nur Aktaş, Bolu’da kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Kübra Nur Aktaş’ın cenaze namazını babası Müftü Nihat Aktaş kıldırdı. Cenazeye Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da katıldı.

Orhangazi Müftüsü Nihat Aktaş’ın trafik kazasında hayatını kaybeden kızı Kübra Nur Aktaş, Bolu’da son yolculuğuna uğurlandı. Önceki gün sabah saatlerinde İvrindi-Balıkesir karayolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kübra Nur Aktaş için aynı gün ikindi vakti Orhangazi’de cenaze namazı kılınmış, Aktaş’ın cenazesi daha sonra memleketi olan Bolu’ya gönderilmişti. Kübra Nur Aktaş, Bolu’da dün öğlen vakti Köroğlu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

MÜFTÜ KENDİ KIZININ CENAZESİNİ KILDIRDI

Kübra Nur Aktaş’ın cenaze namazını ise Orhangazi Müftüsü olan babası Nihat Aktaş kıldırdı. Müftü Aktaş cenazede halellik isterken ise gözyaşlarına hakim olamadı. Orhangazi müftüsü Nihat Aktaş’ı bu acı gününde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,  Orhangazili din görevlileri, Bursa İl Müftü yardımcıları Yusuf Çelik ve Mustafa Uyar, Yalova il müftüsü Mustafa Üsküplü, Bursa Müftülüğü şube müdürü İsmail Çelebi, siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Orhangazi Belediyesi dün sabah saatlerinde cenazeye gitmek isteyenler için ücretsiz otobüs kaldırdı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.